Boska Kaasset Rond Friends - Kaasplank met Kaasmesjes - Bruin - 29.5 cm

3469619
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Kaasset Rond Friends - Kaasplank met Kaasmesjes - Bruin - 29.5 cm
69.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Serveer de lekkerste kaasplankjes met de Kaasset Rond Friends van BOSKA. Deze handige set bevat een Europees eikenhouten kaasplank en drie kleine roestvrijstalen kaasmessen. De plank biedt genoeg ruimte voor het presenteren van meerdere kazen of tapas. Perfect voor bij de borrel of een feestje.

Je borrelhapjes zien er nog lekkerder uit op deze stijlvolle set. De kaasplank heeft een authentieke uitstraling en de kleine messen met eikenhouten handvatten passen er perfect bij. Smeer heerlijk verse kaas of kruidenboten met het Smeermes op een stukje stokbrood. De gaten in het Kaasmes Halfzacht voorkomen dat zachte tot half harde kaas blijft plakken. Ook krijg je met groot gemak zeer harde kaas klein, door de scherpe punt van het Kaasmes Hard.

De Kaasset Rond Friends van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze kaasset is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

Deze set gaat met de juiste verzorging jarenlang mee. Was de kaasplank en kaasmessen na gebruik met de hand af en laat de plank rechtop drogen. Ook is het verstandig om de eikenhouten plank regelmatig met BOSKA Kaasplankolie in te smeren. Dit beschermt hem tegen splijten en het intrekken van vlekken en geurtjes. Je krijgt standaard 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje - op deze set van BOSKA. Op deze manier serveer je nog jarenlang de lekkerste kaasplankjes.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638052311
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 30x43x3 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten