Boska Kartelmes Monaco+ - RVS Roestvrijstaal - 11 cm

4152314
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Kartelmes Monaco+ - RVS Roestvrijstaal - 11 cm
19.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het BOSKA Kartelmes Monaco+ is uitermate geschikt voor het kleine snijwerk. Handig voor broodjes en groenten met harde korst en zachtere binnenkant, zoals stokbrood en tomaat. Gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en extra compact voor meer precisie tijdens het snijden.

Met dit kartelmes haal je een keukenhulpje van hoge kwaliteit in huis. Het mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en daardoor ijzersterk. Door de afgeronde kartels blijft de structuur van het eten intact. Dit maakt het mes zeer gebruiksvriendelijk.

Dit keukenmes is zeer fijn in gebruik. Door het unieke diamantpatroon ondervind je minder weerstand tijdens het snijden. Daarnaast is het mes gemaakt van roestvrijstaal met een optimale hardheid. Hierdoor blijft het mes lang scherp, kan het hard voedsel aan en is het gemakkelijk te onderhouden en te slijpen.

Door de perfecte balans tussen het gewicht van het handvat en het mes ligt dit mes perfect in de hand. De volledige lengte van het mes kan tijdens het snijden gebruikt worden door de minimalistische bolster. Daarnaast heb je een ideale grip en volledige controle door het ergonomisch ontworpen handvat.

Het kartelmes is eenvoudig met de hand schoon te maken in een sopje van warm water en afwasmiddel. Droog het keukenmes daarna direct af. Doe hem - net zoals andere professionele messen - niet in de vaatwasser. Op deze manier blijft het mes lang scherp en van uitstekende kwaliteit.

Je krijgt standaard Levenslange garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstjeop het Kartelmes Monaco + van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef je nooit meer een nieuwe te kopen en gebruik je dit mes je hele leven lang als echte chef kok in de keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8713638056265
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 23,5x2,5x1,3 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 150.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten