Boska Serveerplank Rond Friends XL - Duurzaam - Bruin - ? 55 cm

4559767
149.99
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Serveerplank Rond Friends XL - Duurzaam - Bruin - ? 55 cm
149.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geef je een feest of ga je met een grote groep borrelen? Geen probleem! De Serveerplank Friends XL van BOSKA biedt genoeg ruimte voor meerdere kazen, tapas of zoetigheden. Wordt het een smeuïge brie, smaakvolle Goudse kaas of toch een pittige kruidenkaas? Met deze serveerplank hoef je niet te kiezen, je serveert het gewoon allemaal.

Deze Europees eikenhouten serveerplank is perfect als je meerdere hapjes wil serveren: van kaas, broodjes en dips tot desserts. Met de juiste presentatie ziet het er nog smaakvoller uit. De plank heeft een handig handvat, wat het serveren en ophangen van de serveerplank gemakkelijk maakt. Welke lekkere borrelhapjes ga jij deze serveren?

Met de juiste zorg gaat deze serveerplank levenslang mee. Wrijf de plank maandelijks in met BOSKA Plankolie. Dit beschermt hem tegen splijten en het intrekken van geur en vlekken. Was de plank na gebruik even met de hand af en laat hem rechtop drogen. Met deze goede verzorging en de 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje die je bij BOSKA standaard krijgt, gaat deze plank nog jarenlang mee.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638027135

Beoordelingen

Gesponsorde producten