Boska Smeermessenset Mini Oslo - 3-delig - Eikenhout - Lichtgewicht

4152241
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Smeermessenset Mini Oslo - 3-delig - Eikenhout - Lichtgewicht
21.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de BOSKA Smeermessenset Mini Oslo smeer je kruidenkaas, tapenade en andere spreads in stijl. De set bevat 3 kleine, lichtgewicht messen die gemaakt zijn van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en Europees eikenhout. Ze smeren heel fijn door het handige, dunne lemmet.

Bij een heerlijke borrelplank vol toastjes en smaakvolle smeersels horen mooie smeermesjes. Deze messenset is daarom jouw ideale borrelpartner. De compacte mesjes (12 cm lang) zijn licht van gewicht, waardoor ze niet om zullen vallen als je ze in een spread laat rusten.

Naast dat de smeermessen er stijlvol uit zien, smeren ze ook nog eens heel fijn. Dit door het praktische design en het dunne lemmet. Handig voor bij elk kaas- of borrelplankje.

De smeermessen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en Europees eikenhout. Hierdoor gaan de mesjes zeer lang mee. Wil je dat ze hun stijlvolle uitstraling zo lang mogelijk bewaren? Houd ze dan uit de buurt van de vaatwasser en was ze na gebruik met de hand af. Spray het hout regelmatig in met BOSKA Plankolie (apart verkrijgbaar) om het extra te beschermen.

Je ontvangt standaard Levenslange garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstjeop de Smeermessenset Mini Oslo van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef je nooit meer een nieuwe messenset te kopen en gebruik je deze smeermessen je hele leven lang bij elke borrel.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8713638056951
  • Materiaal lemmet: RVS
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 12x8x2,8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten