Boska Ultimate Kitchen Knife Set - 5 Keukenmessen - Met Magneetstrip

4018524
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Ultimate Kitchen Knife Set - 5 Keukenmessen - Met Magneetstrip
99.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Ultimate Kitchen Knife Set Monaco+ van BOSKA is de ideale giftset voor elke foodlover. De 5 keukenmessen uit deze set bevatten alle eigenschappen waar een professioneel aan moet voldoen. Je gebruikt ze voor het snijden van elk type voedsel met elke snijtechniek. Na gebruik hang je ze mooi in het zicht aan de meegeleverde magneetstrip.

Zowel vlees(vervangers) als vis en groenten snijd je eenvoudig met deze 5 keukenmessen: het Koksmes, Sous Chef Mes, Broodmes, Kartelmes en Groentemes. Dankzij de ideale hardheid van het hoogwaardige roestvrijstaal blijven de messen lang scherp. Ook zijn ze hierdoor eenvoudig te onderhouden. Het unieke diamantpatroon op het lemmet zorgt voor minder weerstand tijdens het snijden.

Dankzij de perfecte gewichtsverdeling liggen de keukenmessen heerlijk in de hand. Door de minimalistische bolster kan de volledige lengte van het mes gebruikt worden om te snijden. Tel daarbij het ergonomisch ontworpen handvat op en je hebt perfecte messen die ideale grip en controle bieden. Was de keukenmessen na gebruik met de hand af. Zo blijven ze lang scherp.

Deze set keukenmessen wordt inclusief Mr. Magneto – een sterke magnetische messenhouder – geleverd. Hang de messen overzichtelijk aan de magneetstrip om vervolgens altijd in één keer het juiste mes te pakken te hebben. De magneetstrip is zo weer schoon met een vochtige doek.

Je ontvangt levenslange garantie op de Ultimate Kitchen Knife Set Monaco+ van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef je nooit meer een nieuwe keukenmessen te kopen en gebruik je ze je hele leven lang als echte chef-kok in de keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638057972
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten