Boxer Professionele Accuboormachine Set - Accu Boormachine + Schroevendraaier

Omschrijving

Deze professionele BOXER Accuboormachine met koffer inclusief 74-delige accessoires is een zeer scherp geprijsde en professionele schroef- en boormachine met een vermogen van 18,0 Volt. De Accuboormachine heeft een degelijk ontwerp en door de ergonomische vorm en de toepassing van softgrip ligt de boormachine prettig in de hand en heeft u een perfecte controle over de machine. Met de krachtige motor komt u moeiteloos door al het hout en metaal heen.

De boormachine is een perfecte allround machine voor intensiever gebruik en voor middelzware werkzaamheden. De schroefmachine is tevens voorzien van een snelspankop en geschikt voor alle gangbare bits. Het toerental is elektronisch geregeld en hierdoor subtiel bij klein schroefwerk en krachtig en snel bij het boren van grote Gaten. Uiteraard zijn beide tools links als wel rechtsdraaiend en voorzien van een krachtige elektro motor. De 76-delige set bevat namelijk alle standaard soorten en maten: bits, metaal- en houtboren.

Op deze manier wordt het leuk om bijvoorbeeld zoon- of dochterlief die het huis uit gaat een mooie set mee te geven. Of om uzelf gewoon een nieuwe set te geven. Hoe het ook zij, het is een scherpe deal. Zeker voor de kwaliteit die u ermee in huis haalt. Licht in gewicht maar een zeer stevige behuizing; dus ideaal thuis, in de schuur, in de auto of truck.


- Professionele Accuboormachine set
- Inclusief koffer
- 76-delige set
- Ligt lekker in de hand
- Allroundmachine
- Metaal- en houtboren
- Bits en bithouder
- Krachtige motor
- Ergonomische vorm

- 1x Accu boormachine 18V Lithium accu
- 1x schroevendraaier 3.6V
- 1x Storage Case Kunststof
- 2 x 18V accu Lithium accu
- 2 x Battery Charger
- Voeding: 230V
- Frequentie: 50Hz
- batterij oplaadtijd: 3-5 uur tussen
- Aantal draaimoment-instellingen: 19

Specificaties

  • Merk: BOXER TOOLS
  • EAN: 7444736294297

Beoordelingen

Gesponsorde producten