Brabantia Blender - 3 Automatische Programma's - 1200 Watt - Aanpasbare snelheidsregelingen - BBEK1057

4571937
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Brabantia Blender - 3 Automatische Programma's - 1200 Watt - Aanpasbare snelheidsregelingen - BBEK1057
99.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Brabantia Blender: Een Krachtige Allrounder voor Jouw Keuken

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige blender die voldoet aan al je culinaire behoeften? Maak kennis met de Brabantia Blender, een keukenapparaat dat niet alleen stijlvol is maar ook gemak brengt met zijn 1200 Watt vermogen.

Vermogen van 1200 Watt voor Krachtige Prestaties:

De Brabantia Blender is uitgerust met een indrukwekkend vermogen van 1200 Watt, waardoor het een krachtige partner in je keuken is. Het strakke ontwerp sluit naadloos aan bij elke keukenstijl, of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt.

Royale Glazen Kan van 1,7 Liter voor Grote Hoeveelheden:

Met een royale glazen kan van 1,7 liter biedt de Brabantia Blender de perfecte capaciteit voor het bereiden van grote hoeveelheden smoothies, soepen en meer. Maak eenvoudig maaltijden voor het hele gezin of bereid vooruit voor de week.

Aanpasbare Snelheidsinstellingen en Pulse Functie:

De Brabantia Blender geeft je volledige controle over het mengproces met aanpasbare snelheidsinstellingen en een handige Pulse-functie. Of je nu een gladde smoothie wilt creëren of ingrediënten grof wilt hakken, deze blender biedt de precisie die je nodig hebt. Pas de snelheid aan op basis van je recept en gebruik de Pulse-functie om de gewenste textuur te bereiken.

Drie Automatische Programma's voor Gemak

Deze blender maakt het nog eenvoudiger met zijn drie automatische programma's. Of je nu verkoelende smoothies, romige soepen of perfect geplet ijs voor je cocktails wilt, de Brabantia Blender heeft de juiste instellingen voor elke taak. Het maakt niet alleen het mengen gemakkelijker, maar bespaart ook tijd en moeite in de keuken.

Duurzame RVS Messen voor Perfecte Resultaten

De toevoeging van duurzame roestvrijstalen messen zorgt ervoor dat elk ingrediënt moeiteloos wordt verwerkt tot de perfecte textuur. Of je nu harde groenten, zachte vruchten of ijsblokjes wilt mengen, de scherpe messen van de Brabantia Blender zorgen voor consistente en perfecte resultaten.

Gemakkelijk Te Gebruiken en Schoon Te Maken

De Brabantia Blender is ontworpen met jouw gemak in gedachten. De glazen kan is voorzien van een comfortabel handvat en een handige schenktuit, waardoor het bereiden en serveren van gerechten moeiteloos verloopt. De deksel met ingebouwde maatbeker maakt het eenvoudig om ingrediënten toe te voegen zonder het mengproces te onderbreken.

Stabiliteit en Veiligheid

De antislipvoetjes van de Brabantia Blender zorgen voor stabiliteit en veiligheid bij elk gebruik. Of je nu met hoge snelheden blendt of de Pulse-functie gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat de blender stevig op zijn plaats blijft staan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elke keuken.

Ontdek de Onbegrensde Mogelijkheden

Laat de Brabantia Blender het hart van je keuken worden, waar stijl hand in hand gaat met functionaliteit. Dit onmisbare keukenapparaat is de sleutel tot het eenvoudig bereiden van gezonde en heerlijke maaltijden, waarmee je jezelf en je geliefden keer op keer kunt verrassen. Ontdek vandaag nog de onbegrensde mogelijkheden van de Brabantia Blender en til je kookkunsten naar een hoger niveau!

Specificaties:

  • Vermogen: 1200 Watt
  • Capaciteit: 1,7 liter glazen kan
  • Aanpasbare snelheden en Pulse Functie
  • Drie automatische programma's
  • Duurzame roestvrijstalen messen
  • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken
  • Antislipvoetjes voor stabiliteit en veiligheid

Specificaties

  • Merk: Brabantia
  • EAN: 8712837883948
  • Pulse stand: Ja
  • Inhoud in liters: 1.7
  • Vermogen (Watt): 1200.0
  • Aantal snelheden: 3
  • Kleur: Zwart
  • Type blender: Standaard blender

Beoordelingen

Gesponsorde producten