Brabantia Melkopschuimer - Elektrisch - 4 verschillende instellingen - Antislipvoetjes - 500 Watt - BBEK1047

4562981
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Brabantia Melkopschuimer - Elektrisch - 4 verschillende instellingen - Antislipvoetjes - 500 Watt - BBEK1047
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de Brabantia Melkopschuimer: Maak Elke Koffie Speciaal

Heb je ooit gedroomd van het perfecte kopje koffie, net zoals in je favoriete café, maar dan thuis gemaakt? De Brabantia Melkopschuimer is hier om die droom werkelijkheid te maken. Met zijn krachtige motor en voldoende ruimte om 200 ml melk op te schuimen, is dit apparaat een must-have voor elke koffieliefhebber.

Keuze uit Vier Instellingen

Stel je voor dat je elke dag kunt kiezen hoe je jouw koffie wilt. Met de Brabantia melkopschuimer kan dat. Of je nu houdt van warm, zacht schuim voor je latte of koud, stevig schuim voor je cappuccino, met een druk op de knop krijg je precies wat je wilt. Dit apparaat maakt het super eenvoudig om thuis te genieten van koffie zoals je die buiten de deur drinkt.

Super Simpele Bediening

Geen gedoe met te veel knoppen of ingewikkelde instellingen. Deze melkopschuimer werkt met slechts twee knoppen. De bediening van deze melkopschuimer is ontworpen voor gebruiksgemak. Met slechts twee knoppen is het proces eenvoudig en toegankelijk, zelfs voor degenen die minder vertrouwd zijn met keukenapparaten. Het creëren van het perfecte schuim vereist geen complexe vaardigheden of ervaring.

Handig en Comfortabel

Dit apparaat is met oog voor jouw gebruiksgemak ontwikkeld. De ergonomische handgreep maakt het hanteren en uitschenken van het schuim moeiteloos. Bovendien zorgt het transparante deksel ervoor dat je het schuimproces goed kunt volgen, zodat je precies weet wanneer je melkschuim perfect is voor jouw koffie.

Makkelijk Schoon te Maken

Niemand houdt van lang schoonmaken na het genieten van een kop koffie. Daarom heeft de Brabantia melkopschuimer een antiaanbaklaag. Dit betekent dat je hem snel en zonder veel moeite schoon kunt maken. Even afvegen en je bent klaar voor de volgende ronde.

Staat Stevig en Veilig

Met zijn antislipvoetjes staat deze melkopschuimer stevig op elk oppervlak. Je hoeft je geen zorgen te maken dat hij beweegt of omvalt terwijl je je koffie maakt. Veiligheid is belangrijk, en daar is bij dit apparaat goed over nagedacht.

Mooi en Praktisch Licht

De subtiele lichtjes op de melkopschuimer zijn niet alleen mooi om te zien, ze vertellen je ook wanneer het apparaat aan staat en werkt. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en voegt een stijlvolle touch toe aan het uiterlijk van je keuken.

Specificaties

  • Vermogen: 500 Watt, voor snel opschuimen.
  • Capaciteit: 200 ml, genoeg voor meerdere kopjes koffie.
  • Instellingen: Vier veelzijdige opties, afgestemd op iedere voorkeur.
  • Bediening: Twee knoppen, eenvoudig en snel.
  • Extra's: Handgreep, doorzichtig deksel, antiaanbaklaag, antislipvoetjes, indicatielicht.

Met de Brabantia Melkopschuimer in je keuken zet je elke keer weer een speciaal kopje koffie. Het is makkelijk te gebruiken, snel schoon te maken en ziet er ook nog eens goed uit. Koffie maken wordt een feestje en je drankjes smaken beter dan ooit. Dit apparaat is echt een verrijking voor je keuken en je koffiemomenten.

Specificaties

  • Merk: Brabantia
  • EAN: 8712837883887
  • Klopt (ook) koud: Ja
  • Inhoud in liters: 0.2
  • Vermogen (Watt): 500.0
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten