BRAINZ Universele Draadloze 2-in-1 Carkit telefoonhouder en lader - Zwart

3942519
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AmazingDEALs
4 Sterren
BRAINZ Universele Draadloze 2-in-1 Carkit telefoonhouder en lader - Zwart
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De BRAINZ Universele Draadloze 2-in-1 Carkit is een handig accessoire voor in de auto. Het is ontworpen als telefoonhouder en lader in één, en is geschikt voor alle telefoons die draadloos kunnen worden opgeladen.

De carkit is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur en heeft een strak en modern design dat goed bij elke auto-interieur past. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en is stevig genoeg om je telefoon veilig op zijn plaats te houden, zelfs op hobbelige wegen.

Met de 2-in-1 functie kan de BRAINZ Universele Draadloze Carkit zowel als telefoonhouder als als draadloze oplader worden gebruikt. Wanneer je je telefoon erin plaatst, wordt deze automatisch opgeladen, zonder dat je hem hoeft aan te sluiten op een kabel. Het is een snelle en gemakkelijke manier om je telefoon op te laden tijdens het rijden, zodat je nooit meer met een lege batterij komt te zitten.

De carkit kan worden bevestigd aan het dashboard of de voorruit van je auto met behulp van de meegeleverde zuignap. De houder is 360 graden draaibaar, zodat je de hoek van je telefoon kunt aanpassen voor de beste kijkhoek tijdens het rijden.

De BRAINZ Universele Draadloze Carkit is ook voorzien van een intelligente bescherming tegen oververhitting en overladen, wat de veiligheid van je telefoon en auto ten goede komt. Daarnaast heeft het ook een slimme detectie functie die ervoor zorgt dat de telefoon automatisch wordt opgeladen wanneer deze wordt geplaatst en stopt met opladen wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Deze telefoonhouder opent en sluit zich automatisch om de telefoon heen. Dit wordt geregeld door een aantal sensoren. Wil je de telefoon uit de carkithouder verwijderen kan dit door een simpele aanraking aan de achterkant. Naast het vasthouden is er een draadloze lader geïntegreerd. De houder wordt stevig bevestigd aan het ventilatierooster met de universele clip. De telefoonlader ondersteunt QI technologie. Om uw telefoon draadloos op te laden moet deze voorzien zijn van de QI technologie.

Kortom, de BRAINZ Universele Draadloze 2-in-1 Carkit telefoonhouder en lader - Zwart is een handig en veilig accessoire voor in de auto, dat je helpt om je telefoon op te laden en tegelijkertijd veilig te gebruiken tijdens het rijden.


  • EAN: 8720039672598
  • Merk: Brainz

Productspecificaties

  • Merk: BRAINZ
  • EAN: 8720039672598

Beoordelingen

Gesponsorde producten