Braun staafmixer MQ7000X

3593372
76.25
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ACR-Reijnders
4,5 Sterren
Braun staafmixer MQ7000X
76.25
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Braun MultiQuick 7 MQ7000X is de beste Braun staafmixer voor het zware werk. Ga voor gemak, snelheid en gelijkmatige pureerresultaten met deze Braun MultiQuick 7000X staafmixer. De flexibele staafmixervoet kan al het zware werk aan en bereikt meer actief snijoppervlak, waardoor je jouw ingrediënten heel fijn kunt pureren. En dus extra creatief in de keuken kunt zijn!

ActiveBlade technologie

Dankzij de ACTIVEBlade technologie, waarbij zowel de staafmixervoet als de messen op- en neer bewegen, kunnen de meest harde en vaste ingrediënten zoals chocolade en noten moeiteloos worden gepureerd. De innovatieve staafmixervoet kan al het zware werk aan en bereikt meer actief snijoppervlak, waardoor je jouw ingrediënten heel fijn kunt pureren. Bovendien pureert de nieuwe MultiQuick 7000X ook met gemak grote stukken voedsel, zoals een hele avocado mét pit. Varieer eindeloos met de meest uiteenlopende ingrediënten!

Powerbell Plus technologie

De MultiQuick 7 staafmixer beschikt over een extra mesje aan de zijkant van de PowerBell Plus-staafmixervoet. Dit innovatieve, extra mesje zorgt ervoor dat het snijoppervlak wordt vergroot per omwenteling. Dit zorgt voor een zeer snel en nóg fijner pureerresultaat. Zelfs grote stukken ingrediënten kunnen hierdoor gemakkelijk worden gepureerd.

SPLASHControl technologie

De combinatie van de 6 inkepingen in de kelkvormige staafmixervoet en de unieke positie van de mesjes zorgen ervoor dat de ingrediënten naar binnen worden gezogen zodat je een fijner en gladder resultaat behaalt zonder te spatten. Op deze manier houd je je keuken schoon.

Pluspunten van de Braun Multiquick 7 MQ7000X

- De kelkvormige staafmixervoet heeft zes inkepingen én een uniek geplaatst staafmixermesje. Deze combinatie zorgt voor de juiste mix van ingrediënten wat resulteert in gelijkmatige pureerresultaten en een spatvrije keuken.-Het voetstuk komt door het veersysteem (ActiveBlade Technologie) dieper in je beslagkom, waardoor de staafmixer ook op moeilijk bereikbare plekken pureert. - De MQ 7000X geeft vol vermogen indien noodzakelijk dankzij de Easy SmartSpeed-knop die moeiteloos met 1 hand te bedienen is en je makkelijk van snelheid kunt veranderen. Goed om te weten -Lengte staafmixer: 39 cm. lengte voet: 21 cm. Diameter voet: 6,5 cm.- Deze staafmixer beschikt alleen over een maatbeker en is niet verder uit te breiden met accessoires. Mocht je interesse hebben met een staafmixer met hakmolen e/o foodprocessor, koop hiervoor een uitgebreidere set.

Voor meer mogelijkheden met de Braun MultiQuick 7 met:

Wil je meer uit je staafmixer halen, bekijk dan onderstaande varianten op de MultiQuick 7X.-MQ7035X: staafmixer met grote hakmolen en garde -MQ7087X: staafmixer met kleine hakmolen, garde, foodprocessor met diverse snijschijven en pureervoet. Braun staat bekend om de Duitse kwaliteit, tijdloos design en functionele innovatie. De producten hebben allemaal een hoog gebruiksgemak en maken het dagelijks leven net iets makkelijker: Designed for what matters.

Productspecificaties

  • Merk: Braun
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Artikelnummer: 0009232
  • EAN: 8021098774538
  • Inclusief mix accessoire: Maatbeker
  • Vermogen (Watt): 1.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal staafmixervoet: RVS

Beoordelingen

Gesponsorde producten