Bronx71 Barkruk River chenille bruin 75cm.

4528801
159.95 139.95
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Livin24
5 Sterren
Bronx71 Barkruk River chenille bruin 75cm.
159.95 139.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bronx71 Barkruk River chenille bruin 75cm

Ervaar luxe en comfort op een geheel nieuw niveau met onze hoogpolige chenille barkuk River, met een betoverende gevlochten rugleuning. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor aan je bartafel of een uniek element toe wilt voegen aan je kookeiland, deze barkruk biedt het comfort dat je nodig hebt voor langdurig zitplezier.

De hoogpolige chenille bekleding biedt niet alleen een zacht en fijn gevoel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Deze barkruk is doordacht ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als functioneel te zijn, waardoor het een ideale aanvulling is voor iedere ruimte. 

De gevlochten rugleuning is het opvallende kenmerk dat deze barkruk tot een ware blikvanger maakt. Het vlechtwerk geeft de barkruk extra textuur, waardoor het een nog uniekere uitstraling krijgt, maar zorgt ook voor extra comfort. Op deze manier kun je eenvoudig een stijlvolle en uitnodigende sfeer in huis creëren, waar ontspanning en elegantie samenkomen. Dankzij het tijdloze ontwerp past de fauteuil moeiteloos in diverse interieurstijlen, variërend van Scandinavisch tot modern.

Lange gesprekken aan de bartafel of een gezellig ontbijt aan het kookeiland, maak van elke zitgelegenheid een genot met deze prachtige toevoeging aan je interieur.

Let op: Check altijd even de hoogte van je bartafel. Wij hebben krukken in verschillende hoogtes. Voor barkrukken adviseren wij om een afstand van 20-25 cm aan te houden tussen de zithoogte en onderkant blad. Met een zithoogte van 75 cm is deze barkruk daarom geschikt voor een keukenblad of bartafel met ongeveer een hoogte van 95 t/m 100 cm. Wanneer je de bartafel alleen gebruikt om bijvoorbeeld te borrelen, is een afstand tot 30 cm ook prima geschikt.

Materiaal
De barkruk River is gemaakt uit een hoogpolige chenille stof. Deze chenille stof staat bekend om haar zachte en toch luxe uitstraling in het interieur. Dankzij de zachtheid van het materiaal geniet je ook van een verhoogd zitcomfort.


Onderhoud
De stof van de barkruk is gemakkelijk af te nemen met een lichtvochtige doek. Wij adviseren om de fauteuil te onderhouden met onze textiel care kit, hiermee blijft de fauteuil beschermd en verwijder je gemakkelijk eventuele vlekken.

Let op: Dit product wordt geleverd met kunststof vloerdoppen. Dit is niet geschikt voor iedere vloer. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers. 



Specificaties

Zithoogte:
Zithoogte verstelbaar: Nee
Zitdiepte: 39 cm
Hoogte:
Dikte zitting: 7 cm
Kleur zitting: Beige
Materiaal zitting:
Breedte: 55,5 cm
Diepte: 54,5 cm
Dikte onderstel:
Materiaal onderstel: Metaal
Type onderstel: 4 Poten
Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
Vloerbeschermers: Ja
Gemonteerd geleverd: Nee
Stapelbaar:

Specificaties

  • Merk: Bronx71
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8721077041520
  • Buiten / binnengebruik: Binnen
  • Stijl interieur: Modern
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting (cm): 555x555 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten