Bronx71 Draaifauteuil met hocker Cristo linnen off white.

4528810
419.95 399.95
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Livin24
5 Sterren
Bronx71 Draaifauteuil met hocker Cristo linnen off white.
419.95 399.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bronx71 Draaifauteuil met hocker Cristo linnen off white

Ontdek ultiem zitcomfort met onze stijlvolle 360 graden draaibare fauteuil Cristo met hocker. Of je nu op zoek bent naar een gezellige leesplek, een chique toevoeging aan je woonkamer of een comfortabele stoel voor je studeerkamer, deze linnen fauteuil voldoet aan al je wensen en biedt de perfecte plek om tot rust te komen. De 360 graden draaifunctie geeft je de vrijheid om gemakkelijk van richting te veranderen, zodat je altijd het perfecte uitzicht kunt vinden. Ook heeft deze fauteuil een kussen in de rugleuning wat het comfort en uiterlijk nog specialer maakt.


De verfijnde textuur van het linnen geeft deze fauteuil niet alleen functionaliteit, maar maakt het tevens tot een prachtige toevoeging aan je interieur. Op deze manier kun je eenvoudig een stijlvolle en uitnodigende sfeer in huis creëren, waar ontspanning en elegantie samenkomen. Dankzij het tijdloze ontwerp past de fauteuil moeiteloos in diverse interieurstijlen, variërend van Scandinavisch tot modern.


Materiaal
De fauteuil Cristo is gemaakt uit een linnen stof die zowel vuil- als waterafstotend is. Maak je geen zorgen als er gemorst wordt op jouw eigentijdse fauteuil, want het is eenvoudig schoon te maken en de vloeistof trekt niet in de stof! De linnen stof staat bekend om haar zachte en toch luxe uitstraling in het interieur. Dankzij de zachtheid van het materiaal geniet je ook van een verhoogd zitcomfort.


Onderhoud
De stof van de fauteuil is gemakkelijk af te nemen met een lichtvochtige doek. Wij adviseren om de fauteuil te onderhouden met onze textiel care kit, hiermee blijft de fauteuil beschermd en verwijder je gemakkelijk eventuele vlekken.

Let op: Dit product wordt geleverd met kunststof vloerdoppen. Dit is niet geschikt voor iedere vloer. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers. 

Als dit product eenmaal is gemonteerd en in gebruik genomen is, vervalt het retourrecht. Het is van belang dat de individuele onderdelen voor montage gecontroleerd worden.



Specificaties

Zithoogte:
Zitdiepte:55 cm
Hoogte:
Zitbreedte: 84 cm
Dikte zitting: 22 cm
Breedte: 84 cm
Diepte: 93,5 cm
Dikte onderstel:
Materiaal zitting:
Type onderstel: Draaibaar onderstel
Kleur zitting:
Kleur frame: Mat Zwart
Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
Vloerbeschermers:

Specificaties

  • Merk: Bronx71
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8721077041377
  • Martindale (toeren): 50000
  • Zitcomfort: Normaal
  • Stijl interieur: Modern
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting (cm): 84x84x88 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten