Bronx71 Nachtkastje Roto 2 lades mangohout rotan.

3187249
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bronx71 Nachtkastje Roto 2 lades mangohout rotan

Het nachtkastje Roto is een echte eyecatcher naast je bed door zijn afwerking met rotan. Hierdoor krijgt het nachtkastje een retro en vintage uitstraling. Het Roto nachtkastje heeft twee lades, hierdoor kun jij al je spullen hier netjes in opbergen. Op het nachtkastje is plek voor mooie accessoires, een nachtlampje en natuurlijk niet te vergeten, de wekker! Plaats het nachtkastje naast je bed voor extra opbergruimte in de slaapkamer. Daarnaast is dit kastje ook enorm goed te gebruiken als bijzettafeltje. 

Het nachtkastje Roto is gemaakt van mangohout met een naturel finish. Mangohout is een natuurproduct, dit kan er voor zorgen dat er oneffenheden voorkomen in het product. Dit is de karakteristieke eigenschap en maakt elk product uniek. De lade is voorzien van rotan, wat een speels effect geeft aan het nachtkastje. 

Het nachtkastje Roto is onderdeel van de Roto serie. Deze collectie bestaat uit uit een tv-meubel, twee nachtkastjes en een salontafel. Combineer de verschillende meubelen met elkaar voor een mooi geheel in je interieur!



Specificaties

Hoogte:
Breedte:
Diepte:
Materiaal frame:
Kleur frame:
Gemonteerd geleverd:
Met wielen:
Voor buiten/binnen gebruik:
Dikte tafelblad:
Dikte frame:
Afwerking:

Specificaties

  • Merk: Bronx71
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720168887122
  • Stijl interieur: Industrieel
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 56 (H)

Beoordelingen

Gesponsorde producten