Bronx71 Sierkussen Feline chenille stof roze 25 x 45 cm.

3594775
51.50 31.50
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Livin24
5 Sterren
Bronx71 Sierkussen Feline chenille stof roze 25 x 45 cm.
51.50 31.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bronx71 Sierkussen Feline chenille stof roze 25 x 45 cm

Sierkussen Feline is een kussen wat als heerlijk zacht extraatje geplaatst kan worden op een bank, in een stoel, of in een fauteuil bij jou thuis! Met sierkussen Feline geef jij een fleurige uitstraling aan je interieur! Daarnaast wordt een powernap nu nog comfortabeler met een zacht kussen in je nek! Chenille kussen Feline 25 x 45 cm heeft een mooie rechthoekige vorm. Dit is erg leuk te combineren met andere vormen voor een speels effect! 

Sierkussen Feline is uitgevoerd in een zachte chenille stof. Chenille stof wordt gemaakt van chenille garen die bestaan uit polyester. De stof heeft een subtiele glans, waardoor de stof een luxe en chique uitstraling heeft. Kenmerkend voor chenille is dat het door zijn zachte glans op fluweel lijkt. Daarnaast is chenille gemakkelijk in onderhoud. De stof heeft een martindale score van 100.000, wat inhoudt dat de fauteuil extreem slijtvast is en wel tegen een stootje kan

Houd jij ervan om te mixen en matchen in je interieur? Bij elke kleur van de Feline kussen is een bijpassende fauteuil en poef te verkrijgen in dezelfde stof. Zo creëer jij één geheel in je interieur!

Kussen Feline is verkrijgbaar in de afmetingen 45 x 45 en 25 x 45. Beide afmetingen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart, okergeel en taupe.

Belangrijk: Tijdens het weefproces komen er kleine losse stofdeeltjes in de stof terecht. Deze stofdeeltjes komen "vrij" door wrijving (zitten, aanraken, langslopen etc.) dit noemen we pilling. De pilling komt vooral in het begin voor, omdat op een gegeven moment de losse stofdeeltjes door de wrijving uit de stof zijn. Pilling heeft geen nadelig effect op de sterkte van de stof en is eenvoudig te verwijderen met de Pilling remover welke wij ook aanbieden op onze website (deze Pilling remover staat als gerelateerd artikel bij het product). 




Specificaties

Productspecificaties

  • Merk: Bronx71
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720574925142
  • Buiten / binnengebruik: Binnen
  • Zitcomfort: Normaal
  • Stijl interieur: Modern
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting (cm): 45x45x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten