Bruynzeel Vloerreiniger - Laminaatreiniger Geschikt voor Laminaat, Linoleum en Kurk - 2 stuks

4056104
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Bruynzeel Vloerreiniger - Laminaatreiniger Geschikt voor Laminaat, Linoleum en Kurk - 2 stuks
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak je vloer sprankelend schoon met de Bruynzeel Vloerreiniger. Deze laminaatreiniger is speciaal ontworpen voor het reinigen van laminaat, linoleum en kurk. Het product wordt geleverd in een set van 2 flessen, waardoor je voorlopig genoeg hebt om je vloeren te onderhouden. Deze effectieve vloerreiniger maakt je vloer streeploos schoon, geeft het een extra glans en beschermt tegen opzwellen van de vloer.


Pluspunten

- Speciaal ontworpen voor het schoonmaken van laminaat, linoleum en kurk - Reinigt moeiteloos en veilig je vloer - Maakt laminaat streeploos schoon voor een glanzend resultaat - Biedt bescherming tegen het opzwellen van de vloer - Wordt geleverd in een set van 2 flessen voor langdurig gebruik

Eigenschappen

De Bruynzeel Vloerreiniger is een kwalitatief hoogwaardige vloerreiniger voor laminaat, linoleum en kurk vloeren. De reiniger maakt je vloer niet alleen schoon, maar zorgt ook voor een glanzend effect. Daarnaast biedt het bescherming tegen het opzwellen van de vloer door waterabsorptie. Dit maakt de vloerreiniger een essentiële toevoeging aan je schoonmaakmiddelen.


Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat, meng je een kopje Bruynzeel vloerreiniger met 5 liter water. Gebruik een dweil of mop om de vloer te reinigen. Na het schoonmaken, laat de vloer drogen en herhaal indien nodig. Het is belangrijk om de vloerreiniger buiten het bereik van kinderen te bewaren.


Specificaties

- Product: Bruynzeel Vloerreiniger - Gebruik: Geschikt voor laminaat, linoleum en kurk - Inhoud: 2 flessen van 1 liter elk - Effect: Maakt vloeren streeploos schoon en geeft ze een extra glans - Bescherming: Biedt bescherming tegen opzwellen van de vloer - Gebruiksaanwijzing: Meng een kopje vloerreiniger met 5 liter water en reinig de vloer met een dweil of mop. Laat daarna de vloer drogen en herhaal indien nodig.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8785253084367
  • Geschikt voor welk type vloer: Laminaat

Beoordelingen

Gesponsorde producten