Kinderwagens

Jouw pasgeboren kleine man of kleine meid heb je natuurlijk het liefst de hele dag zo dicht mogelijk bij je. Ga je veel de deur uit? Laat jouw baby dan veilig met je meereizen in één van onze stoere kinderwagens. Blokker heeft een ruim aanbod kinderwagens van topmerken als X-Adventure, Born Lucky, Bebies First en Lionelo. De kinderwagens van Blokker zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke kinderwagen past het beste bij jouw situatie?

Kinderwagen kopen?

Voordat je een kinderwagen koopt, is het goed om te kijken naar jouw persoonlijke situatie. Hoeveel kinderen gaan er mee in de kinderwagen? Als je een tweeling verwacht dan is een duo kinderwagen een geschikte keuze. Heb je al een kleuter of peuter, dan is een meerijdplankje of “kiddyboard” voor op de kinderwagen een handige accessoire. Zo kunnen alle kinderen mee op stap. Reizen jullie veel met de auto? Dan is een autostoeltje voor de baby noodzakelijk. Blokker heeft een aantal kinderwagen sets die een bijpassende autostoel meeleveren. De X-Adventure Kinderwagen Ontour bijvoorbeeld, is een stoere combi-kinderwagen die met een reiswieg, wandelwageninzet én autostoel wordt geleverd. Ook een verzorgingstas, beenkap en regenscherm worden met de kinderwagen set meegeleverd. Met deze set ben je dus in één keer klaar.

Service van Blokker

Blokker heeft alles in huis om jouw kleine man of kleine meid op een veilige en comfortabele manier mee op stap te nemen: van autostoeltjes en campingbedjes tot draagdoeken enbuggy’s. Al onze baby artikelen kun je eenvoudig en snel bestellen op Blokker.nl. Bij een aankoop van €30,-. wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Maak je liever een uitstapje naar de winkel? Kom dan gerust langs in één van onze Blokker winkels bij jou in de buurt.