Douchegordijn kopen?

Werk jij je iedere keer weer in het zweet om die badkamervloer droog te krijgen na een lange douchebeurt? Dan is het misschien een goed idee om een douchegordijn aan te schaffen. Met een douchegordijn houd je het water gemakkelijk op de plek waar het moet zijn: de douche. Een douchegordijn klinkt alleen niet altijd even sexy. Wij willen je graag het tegendeel bewijzen. Want bij Blokker beschikken wij over een groot aanbod stijlvolle douchegordijnen voor een zacht prijsje. Zo hebben wij een fraai douchegordijn voor iedere badkamer. Dat is wel zo fijn

Een mooi douchegordijn met of zonder print

Bij Blokker kun je kiezen tussen diverse stijlvolle douchegordijnen in effen kleur of opvallende douchegordijnen met unieke print. Een ding is zeker, er is voor iedereen wat wils. Heb je een kleine badkamer? Dan is een transparant douchegordijn ideaal voor jouw badkamer. Een transparant douchegordijn geeft een ruimtelijk effect, waardoor een badkamer minder snel klein aanvoelt. Ideaal. Een mooi voorbeeld van een stijlvol transparant douchegordijn is het Sealskin Douchegordijn Clear. Dit douchegordijn heeft een transparante look en is gemaakt van sterk en waterdicht PEVA materiaal. Daar komt geen water doorheen. Naast deze transparante look heeft Blokker nog veel meer Sealskin douchegordijnen, ook mét opvallende print. Ga bijvoorbeeld voor een douchegordijn met bloemen patroon of een douchegordijn met stippen. Zo geef je jouw badkamer een compleet nieuwe look.

Een douchegordijn ophangen

De douchegordijnen van Blokker kun je eenvoudig bevestigen op een douchegordijnstang. De douchegordijnstangen van Blokker zijn eenvoudig te plaatsen en zijn in iedere vorm beschikbaar. De meeste stangen zijn voorzien van douchegordijnringen of -klemmen. Anders kun je deze ook los bestellen. De douchegordijnringen zorgen voor een makkelijke sluiting van het gordijn. Een douchestang met douchegordijnringen of -klemmen vind je bij onze douchegordijnonderdelen. Een douchegordijn ophangen was nog nooit zo eenvoudig.

Service van Blokker

Heb jij een nieuw douchegordijn nodig? Neem dan gauw een kijkje in onze ruime assortiment douchegordijnen en stangen van merken als Handy, Sealskin en Zone Denmark. Een douchegordijn van Blokker houdt jouw badkamer droog en is een mooie manier om de badkamer een beetje op te fleuren. Naast douchegordijnen kun je bij Blokker ook terecht voor andere badkameraccessoires. Zo hebben wij ook douchematten, douche rekken en douche wissers. Bekijk deze en andere badkamer accessoires online en krijg je bestelling bij een aankoop van €30,- of meer gratis thuisbezorgd. Liever het artikel in levende lijve bewonderen? Kom dan langs in één van onze Blokker winkels bij jou in de buurt.