Douchegordijnen (78)

Douchegordijn voor in de badkamer

Kan je badkamer wel een nieuwe look gebruiken? Maak dan je badkamer super vrolijk door te kiezen voor een kleurrijk douchegordijn. Natuurlijk is het ook mogelijk je douchegordijn vlekkeloos te laten opgaan in het design van de badkamer. Een douchegordijn vervang je natuurlijk gemakkelijker dan een douchewand. Hierdoor wordt het heel gemakkelijk om je badkamer van een nieuwe frisse look te voorzien. Met een douchegordijn voorkom je gemakkelijk dat niet je hele badkamer nat wordt tijdens het douchen!

Douchegordijn met stang

Toch nog wat meer nodig dan alleen een douchegordijn? Ook de stang voor het douchegordijn is verkrijgbaar bij Blokker. Deze stangen zijn makkelijk te plaatsen en zijn in elke vorm verkrijgbaar. Uiteraard zijn deze stangen voorzien van douchegordijnringen of -klemmen. Hierdoor hang je zelf stap voor stap gemakkelijk een douchegordijn in de badkamer. Met de verschillende kleuren en printen bij Blokker kies je zelf wat het beste bij jouw badkamer past: van strak design tot aan leuke prints! Kies bijvoorbeeld voor een Floreale douchegordijn van Sealskin, een geweldige keuze voor mensen die houden van natuurlijke kleuren en bloemenpatronen. Houd je van Japan? Kies dan voor het Sealskin douchegordijn Triangles wat gebaseerd is op het blauwe servies wat je zowel in Zuid-Europa als Japan vaak ziet!

Douchegordijn kopen bij Blokker

Douchegordijn kopen? Bekijk online het volledige assortiment aan douchegordijnen en stangen van merken als Handy, Sealskin en Zone Denmark. Een douchegordijn is ideaal voor de mensen die graag eens in de zoveel tijd een nieuwe look aan hun badkamer willen geven. Bekijk de douchegordijnen online of kom langs in de winkel!