Badmatten (219)

Badmatten kopen bij Blokker

Tijdens de koude dagen, kan het zo zijn dat het in de badkamer erg fris is. Als je dan met je blote voeten op de tegels loopt, kan het aanvoelen alsof je je op glad ijs begeeft. En al helemaal als je geen vloerverwarming hebt, is het fijn om het toch warm aan de voeten te hebben. Om de badkamer op te fleuren en om te zorgen dat je geen koude voeten meer hebt, heeft Blokker voor jou een uitgebreid assortiment aan badmatten. Je vind in onze webshop badmatten in vele verschillende kleuren, stijlen en materialen. Op deze manier vind je er altijd wel één die voldoet aan al jouw wensen en behoeften!

Badkamermat en antislipmat

Een badkamermat is vrijwel onmisbaar in de badkamer. Deze mat zorgt voor een vrolijke toevoeging aan het sanitair, waardoor je badkamer er nog leuker uitziet! Naast badkamermatten heeft Blokker ook antislipmatten. Deze zijn ideaal voor op de vloer of in de douchekabine. Met deze matten voorkom je dat je uitglijdt op de nat geworden vloer. Bekijk in onze webshop alle badkamermatten en antislipmatten. Deze zorgen ervoor dat jouw badkamer een stuk gezelliger, comfortabeler en veiliger maken!

WC mat

Naast de badmatten heeft Blokker toiletmatten in verschillende kleuren en dessins. Met deze matten geef je het toilet in huis die finishing touch, zodat van het toilet een fijn plekje wordt gemaakt, waar je geen koude voeten meer hebt. Blokker heeft de beste merken geselecteerd, zoals Seahorse, Sealskin en Unique Living. Deze matten zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je er lang plezier van hebt. Bekijk de uitgebreide collectie badmatten in onze webshop en bestel jouw nieuwe bad- of toiletmat direct online! Wil je deze producten liever eerst in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze vestigingen bij jou in de buurt!