Klamboes (48)

Geen last meer van muggen met een klamboe

Klamboes zijn niet alleen een efficiënt middel om muggen op afstand te houden. Een klamboe kan ook dienen als decoratie voor de slaapkamer! Omdat de klamboes zo fijnmazig gemaakt zijn, kunt u rustig slapen zonder gestoord te worden door muggen en andere insecten. Wilt u ongestoord van uw rust genieten? Dan is het zeker aan te raden de slaapkamer van een klamboe te voorzien!

Tweepersoons klamboe of reisklamboe?

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden bij Blokker. Zo kun je kiezen voor een tweepersoons klamboe, reisklamboe, kinderklamboe of een eenpersoons klamboe! Ook binnen de vormgeving van de klamboe kun je je uitleven. Bij Blokker is er een diversiteit aan modellen. Zo kun je kiezen voor een ronde uitlopende vorm, maar zijn er ook de meer strakkere modellen die wat meer een rechte belijning hebben. Ook het materiaal is van belang bij uw keuze. Bij Blokker kunt u kiezen uit katoen, kunststof en polyester. Zo ontstaat er bij een klamboe van polyester een electromagnetisch veld waar dit bij katoen weer niet het geval is. Ook aan de kinderen is gedacht bij Blokker. Er zijn speciale prinsessen klamboes voor de meisjes, maar ook de avontuurlijke Dream Tents voor de jongens.

Klamboe kopen bij Blokker

Breng je klamboe naar buiten met de klamboe die speciaal is gemaakt voor de hangmat en geniet van alle gemakken van een klamboe. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in uw tuin zonder last te hebben van luidruchtige insecten. Bekijk online het volledige assortiment aan klamboes van merken als Careplus, Colorique, Jollein, Taftan of Travelsafe! Bekijk de klamboe in het online assortiment die het best aan jouw wensen voldoet of kom langs bij ons in de winkel.