Keukenmixers (73)

Keukenmixer

Een keukenmixer of keukenmachine mixer is een must have voor ieder die vaak bakt! Op Blokker.nl verkopen we o.a. Bosch keukenmixers, Kenwood keukenmixers en Kitchenaid keukenmixers. Stuk voor stuk merken met hoogwaardige kwaliteit keukenmixers. Let the baking begin!

De keukenmixer voor gebak

Houd je ook zo van taart, meringues en cake? Maar heb je geen zin om een uur in de keuken je beslag te mixen of het deeg te kneden. Dan is een keukenmixer de krachtige motor die dit werk voor jou uit handen neemt. De keukenmachine mixer is perfect voor mengen, kloppen, kneden en mixen! Snijden, raspen en hakken kun je overlaten aan je blender, de keukenmixer is daar niet voor geschikt. Waar een keukenmixer geschikt voor is? De machine is perfect voor zwaar deeg kneden in de grote mengkom. Of voor slagroom en eiwit kloppen. De keukenmixer is voorzien van een aantal standen, elke stand is geschikt voor een ander soort deeg of beslag.

Leer je keukenmixer goed kennen

De keukenmixer kan je beste vriend worden in de keuken, maar daarvoor moet je de gebruiksaanwijzing wel goed lezen! Bij gebak en patisserie is niets zo slecht voor je beslag als incorrect het recept volgen. En je keukenmixer kan het verschil betekenen tussen klontjes in je beslag en een slecht gerezen cake en perfectie. Door de verschillende standen van je keukenmixer te leren, kun je ervoor zorgen dat je met intensief gebruik iedere keer de perfecte stand kiest.

Of je keukenmachine geschikt is voor het bereiden van een bepaald deeg of beslag? Dat kun je vaak vinden in de handleiding, maar tegenwoordig kun je ook online zoeken of je een recept met je keukenmixer kunt bereiden.

Verschillende merken keukenmixers

We verkopen bij Blokker veel verschillende merken keukenmixers. Zo zijn er de absolute A-merken, zoals Bosch, Kenwood en KitchenAid keukenmixers. Maar we verkopen ook krachtige keukenmachine mixers van de merken Tristar, Beston en DOMO. Hierdoor hebben we voor ieder budget een keukenmixer met een krachtige motor.

Service van Blokker

Wil jij een keukenmixer kopen? Dat doe je op Blokker.nl! Bestel jouw Kitchenaid Artisan Mixer of Bosch MUM58720 keukenmachine mixer vandaag voor 22.00 uur en je kunt morgen al aan de slag met je favoriete recepten. Naast keukenmachine mixers verkopen we ook diverse high quality staafmixers.

Wil je meer weten over onze service of heb je hulp nodig bij je bestelling? Bekijk onze veelgestelde vragen.