Koffiemachines

Koffie… de één kan de dag niet beginnen zonder kopje koffie, terwijl de ander er zijn neus voor ophaalt. Ook verschillen de meningen over de sterkte van een kop koffie. Waar de één zijn koffie het liefst zo sterk mogelijk drinkt, kiest de ander voor een cappuccino of latte macchiato. Meningen over koffie kunnen dus erg verdeeld zijn! Ben jij een echte koffieleut? Dan kan er in jouw keuken geen koffiemachine ontbreken.

Soorten koffiemachines

Koffiemachines zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vertrouwd koffiezetapparaat, zoals een filter koffiezetapparaat of een koffiezetapparaat dat met pads werkt. Een pads koffiezetapparaat is ontzettend handig, omdat je geen voorbereidend werk hoeft te doen. Plaats de pad in het apparaat, kies het gewenste aantal koppen koffie en druk op de knop. De koffiemachine doet het verdere werk voor jou. Een filter koffiezetapparaat zorgt daarentegen voor dat vertrouwde gevoel van vroeger. Kies zelf hoe sterk je de koffie wilt, door een schepje extra voorgemalen koffie in het filter te doen. Ook hier geldt: met één druk op de knop, geniet jij van heerlijke, pure koffie.

Liever een espressomachine dat met cups of pads werkt? Of een espresso apparaat waar je verse koffiebonen in doet, zoals bij volautomatische espressomachines? Voordeel van espressomachines is dat deze koffiemachines uitstekend zijn voor het maken van een espresso macchiato, cappuccino en latte macchiato. Voor deze soorten koffies heb je namelijk espresso nodig! Bij sommige espressomachines zit er al een melkreservoir aangesloten, zodat je eenvoudig en snel jouw favoriete koffie maakt. Geen melkreservoir? Dan kun je altijd nog een aparte melkopschuimer kopen.

Ons assortiment koffiemachines

Ontdek het assortiment koffiemachines van Blokker! Wij verkopen koffiemachines van populaire merken, zoals Philips, Douwe Egberts en Krups. De namen Philips SENSEO en NESCAFE Dolce Gusto zijn je vast wel bekend. Deze zeer goede koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en daarom erg populair. De koffiemachines zijn eenvoudig te bedienen. Bij de NESCAFE Dolce Gusto kun je zelfs door de verschillende capsules de diverse smaken van de koffie bepalen.

Ontdek in ons assortiment de Bosch koffiemachines, DeLonghi koffiemachines en Siemens koffiemachines.

Service van Blokker

Of je nou van cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, gewone koffie of espresso houdt: er is een perfecte koffiemachine voor iedereen. Op zoek naar de beste koffiemachine die past bij jouw wensen? Ontdek dan het assortiment van Blokker.nl.

Hulp nodig bij je bestelling? Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen. Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Daarnaast kun je ook een snelle levering rekenen, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, vaak morgen in huis. Daardoor kun jij zo snel mogelijk genieten van je heerlijke kopje koffie.

Geniet iedere ochtend, middag en avond van verse koffie met een koffiemachine van Blokker!