Ovens (83)

Heerlijke gerechten in de oven

Met de oven maak je heerlijke gerechten. Denk aan een verrukkelijke ovenschotel in de winter of een kip die je aan een draaispit grillt in de grill en bakoven. De losstaande oven zet je op het aanrecht, maar is net zo makkelijk in een kast te verwerken wanneer je de oven liever niet in het zicht hebt. De oven is voorzien van vele functies om het eten te bereiden, zoals grillen, bakken, roosteren en ontdooien. Daarbij maak je de keuze uit bovenwarmte of onderwarmte en hetelucht.

Een oven voor ieder huishouden

De oven opties zijn eindeloos en er is voor iedereen wat wils. Wil je voornamelijk kleine gerechten bereiden in de oven, dan is de mini oven ideaal voor je. Hang je liever de sterrenkok uit met grote gerechten, dan zijn er verschillende elektrische ovens die je kookkunsten laten schijnen. Denk aan de eerder genoemde grill en bakoven, de heteluchtoven, de snackoven en de convectie oven. Voor elk gerecht is er een passende oven beschikbaar!

Topkwaliteit ovens

De inhoud en de kracht van de ovens verschillen per merk. De WLA oven, de Tornado oven en de Inventum oven zijn van goede kwaliteit, hebben veel capaciteit en de hoeveelheid watt loopt op tot zo’n 2500. Wil je een oven kopen, kijk dan eerste goed waar je hem voor wilt gebruiken en maak de juiste keuze voor jouw huishouden!