Torenventilator

Wat is er heerlijker dan op warme zomerdagen even de torenventilator aan te zetten? De fijne staande ventilatoren van Blokker blazen heerlijk frisse lucht in jouw slaapkamer, woonkamer of kantoor. Een torenventilator is niet alleen een heel krachtige ventilator, maar ook een ventilator die heel gelijkmatig blaast. Op zoek naar een torenventilator? Dan vind je bij Blokker.nl zeker wat je zoekt!

Voordelen van een torenventilator

Een torenventilator is niet bepaald een kleine ventilator, maar door het lange en smalle design valt deze grote ventilator niet te veel op in jouw interieur. Een torenventilator zorgt voor frisse lucht in huis, erg handig op een warme dag bijvoorbeeld. Doordat een torenventilator slechts +/- 1 meter hoog is, hoef jij je geen zorgen te maken over stijve spieren of spierpijn in de nek. De torenventilator blaast de frisse lucht gelijkmatig door de ruimte. Een torenventilator heeft meestal een aantal standen en een verschillend aantal snelheden. Deze verschillen per model torenventilator. De Aigostar Eiffel 33JTT heeft bijvoorbeeld een slaapfunctie en een timer. Zo kun je de torenventilator precies instellen zodat jij in slaap valt met een heerlijk briesje. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over het uitzetten van jouw torenventilator. De slimme ventilator schakelt zichzelf, na enkele uren, namelijk zelf uit. Handig, toch?

Andere ventilators

Toch eerder op zoek naar een ander model ventilator? In het assortiment van Blokker.nl vind je zeker wat je zoekt. Zo kun je bij ons een plafondventilator zoals een Bestron ventilator aanschaffen, maar ook kiezen voor een tafelventilator of een staande ventilator. Met het aanbod ventilatoren van Blokker vind je gegarandeerd de perfecte ventilator voor jouw behoefte.

Service van Blokker

Geïnteresseerd in een torenventilator die jouw huis heerlijk fris houdt op warme dagen? Bij Blokker.nl geniet je na de aankoop van jouw torenventilator van gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Bij vele producten geldt ook: vóór 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.