Stijltangen

Wanneer je een subtiele slag of krul in je haar hebt, is de stijltang misschien wel voor jou uitgevonden. Door het ruime aanbod aan verschillende soorten stijltangen, vindt iedereen een geschikte stijltang voor het haar. Bij Blokker vind je stijltangen van verschillende merken. Van stijltangen met extra brede platen tot aan stijltangen met keramischische platen, bekijk ons stijltang assortiment en laat je inspireren.

Stijltang voor ieder soort haar

Bij Blokker vind je veel verschillende soorten stijltangen. Welke je het beste kunt kiezen ligt aan je haartype en de manier van gebruik. Heb jij veel haar? Ga dan voor een stijltang met extra brede platen. Wil je toch een beetje natuurlijke slag in je haar creëren? Ga dan voor een stijltang met fexibele of afgeronden platen. Heb jij snel statisch haar? Ga dan voor een stijltang met Ionentechnologie of een stoom stijltang. Er bestaat dus niet zoiets als de beste stijltang. Een goede stijltang voor jou, kan een minder goede stijltang zijn voor een ander. Bekijk goed wat voor haartype je hebt en kies een geschikte stijltang voor jouw mooie bos met haar. Er zijn verschillende type stijltangen in het assortiment van Blokker. Ook zijn er verschillende handigheden, zoals de keramische platen die dienen om het haar te beschermen. Zo is je haar goed beschermt tegen de hitte! Wil je het jezelf wat makkelijker maken? Kies dan voor een automatische stijltang die voldoet aan al jouw wensen. Op Blokker.nl vind je stijlangen van verschillende merken. De Chi stijltang, Remington stijltang en Babyliss stijltang zijn de meest bekende stijltang merken. Maar naast deze merken vind je op Blokker.nl fijne en goede stijltangen van verschillende andere merken.

Stijltang of krultang

Heb jij van jezelf al stijl haar en zou je eens een bos krullen willen? Met een krultang zorg je ervoor dat je stijle lokken worden omgetoverd naar prachtige waves, pijpenkrullen of krulletjes. Dit handige apparaat maakt prachtige, diverse krullen bij iedereen die niet is gezegend met een volle bos krullen. Heb je een feestje en wil de show stelen met jouw krullen? Dan is de krultang de perfecte tool voor jou! Tover je steile haar zo om tot een prachtige creatie van krullen en val op tijdens al je feestjes! Er zijn ook veel stijltangen met een krul functie. Dit is handig als je niet twee apparaten wilt aanschaffen.

Service van Blokker

Wil je een stijltang kopen, kijk dan naar het assortiment van Blokker online of kom langs bij een van de winkels bij jou in de buurt. Het assortiment met keramische stijltangen en kunststof stijltangen is divers. Daarnaast heb je ruime keuze uit verschillende kleuren, van blauw tot turquoise, wij hebben het allemaal! Zoek de stijltang die aan jouw wensen voldoet! Is jouw orderbedrag boven de €40,-? Dan betaal je bij Blokker geen verzendkosten!