Scheerapparaten (80)

Bespaar tijd met een scheerapparaat

Het scheerapparaat is ideaal in de ochtend voor een snelle scheerbeurt. Weg met de botte scheermesjes en geknoei met het scheerschuim. Bespaar tijd met een elektrisch scheerapparaat en geniet van een extra glad resultaat met de hedendaagse technologie. Het scheerapparaat kan uren mee en de flexibele scheerhoofden passen zich onafhankelijk van elkaar aan aan de contouren van je gezicht. Hierdoor scheer je zonder problemen ook je nek en kaaklijn mee.

Scheerapparaten voor het hele lichaam

Het scheerapparaat wordt tegenwoordig niet alleen maar gebruikt voor een glad gezicht. Zo gebruikt men ook steeds meer de baardtrimmer om een mooi gestylde baard te creëren zonder dat het er te nonchalant uitziet. De neusharen krijgen ook steeds meer aandacht; de lange haren die onder de neusvleugels uitkomen verwijderen we liever en daar is de neustrimmer ideaal voor. Maar ook de rest van het lichaam heeft verzorging nodig. De bodygroom is een scheerapparaat voor al het lichaamshaar onder de neklijn. Met de speciale trimmer scheer je je buik, rug, schouders, oksels en schaamstreek zonder problemen of huidirritaties.

Kwalitatieve scheerapparaten

Wil je een scheerapparaat kopen, dan zit je bij Blokker goed. Hier vind je alle genoemde apparaten: het ‘ouderwetse’ scheerapparaat, maar ook de baardtrimmer, neustrimmer en de bodygroom. Bekijk hier het veelzijdige assortiment en maak je keuze tussen merken als Braun, Philips en vele meer.