Tondeuses (88)

Tondeuse

Wil je een nieuwe tondeuse kopen? Dan zit je goed bij Blokker.nl! Door ons ruime aanbod aan tondeuses vind je zeker een geschikte tondeuse voor ieder type haar. Van een beginners tondeuse tot een kappers tondeuse voor de meer ervaren kappers, met onze tondeuses knip, scheer en trim je jouw haar makkelijk in de leukste stijlen!

Soorten tondeuses

Op zoek naar de beste tondeuse voor al jouw wensen? Dan kun je tondeuses vergelijken aan de hand van de verschillende eigenschappen. Zo kun je kiezen voor een draadloze tondeuse die werkt op batterijen, een cordless tondeuse met een oplader of een tondeuse die je kunt opladen in het stopcontact. Zoek je een krachtige tondeuse voor professioneel gebruik of een tondeuse voor thuis? Of ben je misschien meer op zoek naar een mini tondeuse om gedetailleerd mee te werken? Bepaal welke eigenschappen jij het belangrijkst vindt en laat je inspireren door ons ruime aanbod!

Merken van tondeuses

Bij Blokker.nl kun je tondeuses kopen van een breed scala aan merken, van Philips tondeuses tot Babyliss Pro en Wahl Elite Pro tondeuses. Ben je op zoek naar een goede tondeuse voor thuis? Kijk dan eens naar de Philips HC9450. Deze ligt makkelijk in de hand en heeft een digitale swipe-interface. Ook de Wahl Home Pro tondeuses zijn ideaal voor wanneer jij thuis aan de slag wilt met een kwalitatieve tondeuse.

Eerder op zoek naar een professionele tondeuse? Dan is de tondeuse professioneel BaByliss For MenPRO 4 5E956E vast iets voor jou. Deze duurzame tondeuse is uiterst handig en biedt jou de mogelijkheid om je eigen haarstijl te creëren.

Trimmers

Behalve een haar tondeuse, kun je bij Blokker.nl ook trimmers vinden. Op zoek naar een baardtrimmer, een neustrimmer of een oortrimmer? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en kies jouw perfecte trimmer!

Service van Blokker

De beste tondeuses? Die vind je in ons assortiment! Bij Blokker.nl geniet je na aankoop van je tondeuse van gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Bij vele producten geldt ook: vóór 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.