Tondeuses (83)

Tondeuse om te scheren

Neem een tondeuse wanneer je op een makkelijke wijze wilt ontharen of je haar wilt scheren. Dat kan variëren van bijvoorbeeld borsthaar, baardhaar tot hoofdhaar. Met de tondeuse kun je met verschillende kammetjes of standjes de gewenste lengte kiezen en je haar op verschillende plekken nauwkeurig bijwerken. Scheer je haren netjes rondom de oren of scheer de vervelende nekharen weg wanneer je lang niet naar de kapper bent geweest. Met de tondeuse kun je vrijwel alle kanten op!

Baardtrimmers, neustrimmers, oortrimmers

Bij Blokker vind je verschillende varianten op de tondeuse. Zo kun je hier ook baardtrimmers, neustrimmers en oortrimmers vinden. De namen verklappen het natuurlijk al, maar met de baardtrimmer style zeer gemakkelijk je baard tot een gewenste lengte. Met de neustrimmer werk je vervelende haartjes weg aan de binnenkant van de neus en met de oortrimmer doe je hetzelfde, maar dan in en rondom de oren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een multifunctionele tondeuse: de multigroom. Met dit apparaat kun je over het hele lichaam je haren groomen; borsthaar, beenhaar, baardhaar en meer.

Tondeuse kopen

Ben je van plan een tondeuse te kopen? Maak dan je keuze voor het type tondeuse. Kies een professionele tondeuse die te vergelijken is met die van de kapper of ga voor de baardtrimmer, neustrimmer of oortrimmer als je wilt ontharen op specifieke plekken. Daarnaast ben je met de multigroom verzekerd van een netjes onderhouden lichaam. Koop vandaag nog je tondeuse, en zeg “tot ziens” tegen al de ongewenste haargroei!