Televisies (72)

TV kopen bij Blokker

Wat is er nou heerlijker dan na een drukke dag op het werk thuis te komen, neer te ploffen op de bank en de TV aan te zetten? De televisie is tegenwoordig onmisbaar geworden in elk huishouden. Vaak staan er zelfs meerdere televisies in huis. Heb je liever een Samsung televisie of toch liever een televisie van LG? Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan televisies van verschillende merken.

LED TV of LCD TV?

Blokker biedt zowel LED televisies als LCD televisies aan die in elke woning goed zullen werken. Voordat je een keuze maakt tussen LED of LCD is het van belang om te weten welke grootte je nodig hebt. Die bepaal je aan de hand van de kijkafstand. Hoe verder de televisie weg staat, hoe groter hij kan zijn. De televisie moet natuurlijk perfect in je woonruimte passen, zodat je optimaal TV kunt kijken.

Smart TV kopen

Er zijn veel verschillende soorten televisies. Eén daarvan is een Smart TV. Dit is een slimme TV, die zich afstemd op jouw wensen. Je sluit je Smart televisie gemakkelijk aan op jouw WiFi netwerk. Dit zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van verschillende soorten apps, zoals Netflix, Spotify en Uitzending Gemist. Verder is het mogelijk om met je smartphone verbinding te maken met je televisie. Zo wordt het mogelijk om muziek of filmpjes af te laten spelen op je televisie. Zo hoef je nooit meer aan de slag met kabels aan je telefoon. Handig toch?

Bij Blokker vind je verschillende televisies van verschillende merken. Heb je liever een Samsung LED TV of toch liever een Salora Smart TV? Neem een kijkje bij ons in de winkel of bekijk ons assortiment in de webshop.