Wasdrogers (50)

De wasdroger is snel

De wasdroger is geen overbodige luxe; zeker niet in de winter. Wanneer je je wasgoed in de winter moet ophangen in de kamer kan het lang duren voordat het droog wordt. Daarnaast neemt je opgehangen was veel ruimte in beslag wat makkelijk verholpen wordt met de droger. Kies voor strijkdroog of kastdroog en je wasgoed is met de wasdroger na een uurtje alweer klaar; afhankelijk van de hoeveelheid was die je in het apparaat stopt. En wees niet bang dat je was te kreukelig, gekrompen of te hard uit de wasdroger komt, de drogers leveren optimale kwaliteit.

Verschil warmtepompdroger en condensdroger

Er zijn verschillende wasdrogers te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de condensdroger en de warmtepompdroger. Er is vaak onduidelijkheid wat precies het verschil is tussen deze twee drogers. Het verschil is dat de warmtepompdroger een energiezuinige variant van de condensdroger is. De warmtepomptechniek zet het koelmiddel om van gasvormige conditie naar een vloeibare vorm. De warmte die hierdoor vrijkomt wordt gebruikt om de wasgoed te drogen. De warmtepompdroger zorgt er dus voor dat lucht die uit de droger uit komt weer wordt hergebruikt. Dit is iets wat de condensdroger niet doet.

Maak je keuze

Wil je een wasdroger kopen, bekijk dan ook de energielabel van de droger. De Bosch wasdroger, Beko wasdroger en AEG wasdroger die je bij Blokker kunt vinden, verschillen van klasse C tot klasse A+++. Heb je je keuze gemaakt, bestel je wasdroger en Blokker bezorgt het tot je voordeur!