Bierglazen (36)

Bierglazen kopen bij Blokker

Een biertje smaakt toch net wat lekkerder uit een goed bierglas. Je bent bij Blokker aan het juiste adres voor een ruim aanbod bierglazen. Je vindt hier verschillende soorten bierglazen zoals fluitjes, speciaalbier glazen en bierpullen. Ook biedt het brede assortiment verschillende stijlen. Ga jij voor een wat stoerder bierglas op een voet, of wil je liever een stijlvol glas? De bierglazen zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor zij lange tijd mee gaan. Bij Blokker koop je bierglazen die elk feestje helemaal compleet maken.

Bierpullen

Een bierpul is een groot bierglas met een goed handvat. De meeste bierpullen hebben een inhoud van minimaal 0,5 liter en zijn geliefd omdat er lekker veel in kan. Ze zijn gemaakt van glas en staan bekend om hun stevigheid. Bierpullen zijn het boegbeeld van Duitse feesten, maar ook bij jou thuis mogen ze niet ontbreken. Met een bierpul in de hand weet jij zeker dat je een gezellige avond gaat hebben.

Speciaalbier glazen

Voor alle vele biersoorten zijn er verschillende soorten bierglazen, de glazen voor lichtbier zijn bijvoorbeeld anders dan die voor donkerdere bieren. Daarom vind je bij Blokker vele speciaalbier glazen, voor elk speciaalbiertje is er een geschikt bierglas. Naast de losse speciaalbier glazen, zijn er ook speciaalbier glazen sets. Om het helemaal af te maken biedt Blokker speciaalbier tasting kits. Zo heb je zeker weten het goede biertje bij het goede glas. Weet jij al welk bierglas het beste bij jou past? Bestel deze direct online in de webshop van Blokker of neem een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt!