Waterglazen (101)

Longdrinkglazen kopen

Longdrinkglazen zijn onmisbaar in iedere keuken en zijn de perfecte glazen voor bijvoorbeeld limonade of gewoon een lekker glas water. Daarnaast zijn longdrinkglazen ook perfect voor het serveren van mixdrankjes en cocktails zoals bijvoorbeeld huisgemaakte Mojito’s of Long Island Ice Tea’s. Deze drankjes staan niet alleen het mooiste in een lang en stevig glas, longdrinkglazen liggen dankzij de vorm ook nog eens goed in de hand. Wil je longdrinkglazen kopen dan heb je bij Blokker een ruime keuze. Naast longdrinkglazen kun je bij Blokker ook terecht voor andere glazen zoals o.a. sapglazen, theeglazen en waterglazen.

Waterglazen van Blokker

Water is gezond én lekker en een mooi waterglas geeft het drinken van water een feestelijk tintje. Wat dacht je van mooie heldere glazen met een caleidoscoop reliëf of een waterglas met een sierlijke decoratie? Maak een mooie, stijlvolle gedekte tafel compleet met de waterglazen van Blokker. Bij Blokker heb je een ruime keuze uit verschillende merken zoals Duralex, Royal Leerdam, Leonardo en nog veel meer! Waterglazen van Blokker komen in veel verschillende vormen en maten. Bekijk snel ons aanbod en bestel vandaag nog.

Waterglazen en longdrinkglazen online bestellen

Waterglazen en longdrinkglazen bestellen? Geef via het menu aan de linkerkant jouw persoonlijke voorkeuren aan en kom zo al snel uit bij het voor jou perfecte glas. Bestellen gaat eenvoudig en snel, maar wil je de glazen toch liever eerst even in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze Blokker filialen bij jou in de buurt!