Whiskyglazen (72)

Whiskyglazen kopen bij Blokker

Voor elke soort whiskyliefhebber vind je in het assortiment van Blokker het juiste whiskyglas. Net een nieuwe fles whisky gekocht of gekregen en heb je niet het juiste glas in huis? Of je nou op zoek bent naar een tumbler of een snifter, in het assortiment van Blokker vind je altijd het juiste whiskyglas! Je bestelt direct jouw nieuwe whiskyglazen online in onze webshop.

Whiskyglazen met whiskykaraf als set

Maak je whisky net even wat specialer met behulp van een whiskykaraf. Zo serveer je in stijl de whisky aan jouw gasten. Zorg er wel voor dat je een whiskykaraf uitkiest die luchtdicht afsluit. Wanneer er teveel zuurstof bij de whisky komt, kan deze zijn smaak verliezen. Bij Blokker vind je losse whiskykaraffen, maar ook whiskykarafsets. Wanneer je voor de set kiest, krijg je er gelijk een aantal glazen bij.

Kristallen whiskyglazen

Jouw whisky komt goed tot zijn recht in een whiskyglas van kristal. Door het materiaal wordt de gouden whiskykleur extra geaccentueerd. Naast kristallen whiskyglazen vind je in de webshop van Blokker ook nog glazen whiskyglazen. Er zijn in de webshop verschillende merken whiskyglazen verkrijgbaar, zoals Nachtmann, Durabor, Pasabahce en Leonardo. Wat voor soort whiskyglas je ook kiest, bij Blokker ben je aan het goede adres! Bekijk het assortiment online in de webshop of neem een kijkje in een van onze filialen bij jou in de buurt.