Kopjes

Sta jij iedere ochtend op met een kopje koffie? En wissel je de rest van de dag ook de kopjes koffie en thee met elkaar af? Dat kunnen de kopjes in jouw servieskast niet ontbreken. Koffie uit een mooi kopje drinkt namelijk lekkerder dan uit een plastic bekertje, toch? Bij Blokker.nl vind je daarom kleurrijke, klassieke en effen kopjes. Ontdek ons assortiment!

Verschil tussen kopje, bekers en mokken

Kopjes, bekers en mokken: het lijkt hetzelfde, maar toch worden ze ieder gebruikt bij verschillende dranken. Wat is dan het verschil tussen een kopje, beker en mok? Volgens de Dikke van Dale is dat simpel: het verschil zit ‘m in het oor. Een drinkbeker is een mok zonder oor. Een mok is een beker met oor. En hoe zit dat dan met het kopje? Een kopje is eigenlijk een kleine mok. Het kopje wordt gebruikt bij koffie. We zeggen natuurlijk ook altijd: een “kopje koffie”, en geen “mok koffie”. Kopjes zijn meestal rond de 300 ml (30 cl) groot.

De kopjes in ons assortiment zijn uiterst geschikt voor koffie!

Ons assortiment kopjes

In ons assortiment vind je kopjes in diverse stijlen, zodat er altijd een leuk kopje tussen zit wat past bij jouw smaak. Wij verkopen onder andere kopjes van bekende merken, zoals Swan, La Cafetière en Barista & Co.

Drink je liever een cappuccino dan een kop koffie? Daar hoort natuurlijk een bijzonder kopje bij. Het perfect kopje voor een cappuccino is de Sango Elements cappuccino kop 32cl. Dit kopje in een mooie blauwe kleur heeft een rustieke natuurlijke uitstraling. Ben je meer van de karakteristieke kopjes in een grafische stijl? Dan raden we de Ard'time Kuroko Bekers aan. Deze 6-delige mok set is gemaakt van wit porselein en is versierd met zwarte tekeningetjes. Liever een espresso kop en schotel set? Bekijk dan de La Cafetiere espressokop en bijpassende La Cafetiere espresso schotel. Combineer deze zelf samen tot een espressokop en schotel set.

Service van Blokker

Wil je mooie kopjes kopen? Sfeervolle kopjes en mokken vind je op Blokker.nl. Bij ons kun je terecht voor een groot assortiment kopjes en schotels. Zo geniet jij iedere dag van een heerlijke koffie uit jouw favoriete kopje. Ben je meer een theeleut? Bekijk dan ook onze theepotten en theeglazen.

Bij bestellingen vanaf €40,- profiteer je van gratis verzending. Bij veel van de producten van Blokker.nl geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.