Tafelkleden (495)

Tafelkleed kopen bij Blokker

Wanneer je je huis hebt ingericht, zijn het de accessoires die ervoor zorgen dat de styling van je huis compleet af is. Een goed voorbeeld van een woonaccessoires is het tafelkleed. Maak je eettafel compleet met een tafelkleed en geef de woonkamer of eetkamer die finishing touch die hij miste! Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan tafelkleden die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren, patronen en materialen. Ga je voor een vrolijke uitstraling? Kies dan voor een tafelkleed met een bloemenmotief. Of vind je een moderne uitstraling mooier? Kies dan voor een tafelkleed met een strak motief. Er zit altijd wel een tafelkleed die past bij jouw interieur! Bekijk hier het uitgebreide assortiment en bestel jouw nieuwe tafelkleed online in de webshop.

Tafelzeil, tafelrok of toch een statafelhoes?

Naast tafelkleden vind je in het assortiment van Blokker tafelzeilen, tafelrokken en statafelhoezen. Tafelzeilen hebben een speciale beschermende coating. Vocht wordt namelijk niet opgenomen, waardoor ze erg makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast hebben de tafelzeilen in onze webshop vrolijke prints. Zo breng je de zomer echt in huis! Tafelrokken worden aan de zijkant van de tafel bevestigd en geven een klassieke uitstraling aan de tafel. Wanneer er een feestje in de planning staat, maak je met de tafelrok de uitstraling van het feest helemaal af! Als laatste vind je statafelhoezen in de webshop van Blokker. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een kleur tussen zit die past bij de uitstraling van jouw aankomende tuinparty!

Tafellinnen voor elke situatie

Blokker heeft voor elke gelegenheid het juiste tafellinnen. Maak je feestje compleet met een tafelrok of een statafelhoes. Wil je juist jouw eetkamer een nieuwe look geven? Kies dan voor een tafelkleed of tafelzeil. Je zult versteld staan wat een nieuwe print doet met de uitstraling van je eettafel! Bekijk het hele assortiment tafellinnen in de webshop van Blokker en bestel deze online of neem een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt!