Spatels (136)

Spatel kopen bij Blokker

Oorspronkelijk is een spatel een stuk keukengerei dat is bedoeld om een taart of een gebak mee te glazuren. De spatel bestaat uit een handvat met een heel lang plat, rechthoekig lemmet met afgeronde hoeken. Die is bijzonder geschikt om het glazuur over het grote oppervlakte van een taart of een cake uit te spreiden. Tegenwoordig wordt een spatel echter voornamelijk gebruikt als kook- of bakhulp. Een spatel is zo perfect voor het omdraaien van bijvoorbeeld eieren, hamburgers of pannenkoeken.

Bakspatels, gourmetspatels en pollepels

Spatels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er spatels speciaal gemaakt om het laatste beslag uit een kom te halen. Deze niet gebruiken om je hamburger mee om te draaien, want dan kan het zo zijn dat de spatel smelt. In onze webshop vind je bakspatels, gourmetspatels en pollepels. Gebruik het filter in de webshop om gericht te zoeken en zo de spatel te vinden die het beste in jouw keuken thuis hoort!

Een spatelset voor elke keuken

Naast losse spatels vind je in de webshop van Blokker ook over volledige spatelsets. Met een spatelset weet je zeker dat je voor elk gerecht een goede spatel in huis hebt. Bekijk de verschillende spatelsets online in de webshop. Toch liever zelf de spatels even vast houden? Bezoek dan één van onze filialen bij jou in de buurt!