Koekenpannen (463)

Koekenpan

De meest veelzijdige pan die je kunt hebben in je keuken is de koekenpan. Geen gerecht wordt bereid zonder een koekenpan. Uitjes fruiten, omeletje bakken of een pannenkoek bakken; een koekenpan kun je niet missen in de keuken! Bij Blokker koop je een koekenpan voor gas, elektrisch, keramisch, halogeen of inductie. En bij een bestelling vanaf €40,- krijg je van ons gratis verzending!

Een koekenpan voor ieder huis

Koekenpannen zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je een klein huishouden? Dan is een de koekenpan 20 cm waarschijnlijk groot genoeg voor de meeste van je gerechten. Maar heb je meer monden om te voeden of woon je in een druk studentenhuis? Dan is de BK Blue Label Granite Koekenpan 28 zeker aan te raden!

Daarnaast is het ook een goed idee om na te denken over het materiaal van je koekenpan. Want ga jij voor gietijzer koekenpannen of voor keramische koekenpannen? Een gietijzer koekenpan kies je vanwege de hoge warmteafgifte, het is een pan die lang warm blijft. Maar een gietijzeren koekenpan moet wel goed onderhouden worden voor een lange levensduur en is vaak zonder anti-aanbaklaag. Een keramische koekenpan heeft wel een anti-aanbaklaag. Het is een koekenpan die snel warm wordt, maar ook weer snel afkoelt.

Ook kun je bij ons terecht voor een RVS koekenpan, stalen koekenpan of een kunststof koekenpan. Het is dus afhankelijk van het gerecht of het stukje vlees dat je gaat bereiden, welke koekenpan jouw voorkeur heeft.

Merken koekenpannen

Bij Blokker verkopen we veel verschillende merken koekenpannen. Het beste verkochte merk onder de koekenpannen is toch wel Tefal. Tefal koekenpannen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een anti-aanbaklaag. Het zijn dan ook goede pannen voor beginnende kokers en amateur koks! Van het merk Tefal kun je op Blokker.nl onder andere de geweldige Tefal Expertise koekenpan kopen.

We verkopen ook andere merken met hoogwaardige koekenpannen zoals BK met de geweldige BK Easy Basic Koekenpan. Maar ook Woll en koekenpannen van de serie van Herman Den Blijker zijn geweldige koekenpannen om in de keuken te gebruiken!

Koekenpan kopen bij Blokker

Wil jij een koekenpan kopen? Check of je gaat voor een losse pan of pannenset, een koekenpannenset is namelijk voordeliger! Als jij direct je hele pannenset wilt vervangen of nog geen pannen hebt, is een pannenset aan te raden.

Ben je op zoek naar een goede koekenpan? Op Blokker.nl vind je de koekenpan voor jou, die op hoge temperaturen goed presteert. Of je nu zoekt naar een inductie koekenpan, keramische koekenpan, gas koekenpan of een over koekenpan; wij hebben exact wat je zoekt! Heb je vragen over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Naast koekenpannen kun je op Blokker.nl ook terecht voor andere pannen zoals braadpannen, hapjespannen en snelkookpannen. Ook voor een complete pannenset ben je op Blokker.nl aan het juiste adres!