Persoonlijke verzorging

Het is belangrijk dat je je goed voelt, zowel qua gezondheid als met je uiterlijk. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van wellness, gezondheid, lichaams- en haarverzorging. Dit zijn bijvoorbeeld scheerapparaten, elektrische tandenborstels of babyfoons. Blokker biedt je een assortiment met A-merken als Philips, Oral-B, Braun, Vitility en Medisana.

Scheren en ontharen

Wil je je benen scheren of wenkbrauwen epileren? Je komt snel van ongewenst haar af met een effectief epileerapparaat, fijne ladyshave of IPL/lichtontharing. Ook voor de heren is er genoeg te kiezen. Breng jouw baard of kapsel in model met een goedkoop scheerapparaat of een verstelbare tondeuse.

Gezondheid

Bij Blokker kan je online artikelen bestellen die jouw gezondheid gemakkelijk in de gaten houden. Dit kan bijvoorbeeld met een thermometer of een bloeddrukmeter; je kan zelfs personenweegschalen kopen die jouw vetpercentage kunnen meten. Als je wat slechter ter been bent, dan heeft Blokker met de handige Vitility-producten. Denk bijvoorbeeld aan aangepast bestek, een douchehoes en hulpmiddelen voor de mobiliteit.

Haarverzorging

Alles voor jouw haarverzorging krijg je snel en gemakkelijk thuisbezorgd bij de webshop van Blokker. Je vindt er de dagelijkse benodigdheden als een föhn of een stijltang, maar ook vele krulborstels of krulsets.