Handige campingtafels bij Blokker

De zomervakantie: de mooiste tijd van het jaar om er op uit te gaan met het gezin. Het is het perfecte moment om met de caravan, vouwwagen of de camper richting de zon te rijden. Ben jij van plan om te gaan kamperen? Dan zit je met de campingtafels van Blokker goed! Blokker heeft een ruim assortiment kampeertafels en opklaptafels die onmisbaar zijn voor op de camping. Daarnaast kun je ook een bijbehorende opberghoes kopen voor jouw campingtafel. Ideaal om mee te nemen voor op jouw welverdiende vakantie!

Kampeertafels en opklaptafels in verschillende soorten

Blokker heeft voor jou een ruim assortiment campingtafels om van te genieten tijdens een kampeervakantie. Perfect om te genieten in de zon met een stukje vlees op de barbecue en een verkoelend drankje erbij. Geniet tot in de late uurtjes van de avondzon en speel bordspelletjes met de kinderen! De campingtafels bij Blokker zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals kunststof en metaal. Op deze manier gaan de campingtafels nog jaren lang mee. Verder klap je de tafelpoten eenvoudig in, zodat deze makkelijk mee kunnen in de vouwwagen of in de caravan. Zo blijft er veel ruimte over voor andere kampeerspullen!

Campingtafel kopen

Het assortiment campingtafels bij Blokker bestaat uit goede merken met een hoge kwaliteit. Lafuma heeft een paar prachtige opklaptafels en kampeertafels. Deze zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal zodat je veel zonvakanties kunt genieten van de campingtafels. Ben je benieuwd welke campingtafel het beste bij jou past? Bekijk dan eens gerust het online assortiment of kom langs in een van onze vestigingen!