Koelboxen (82)

Houd je eten en drinken koel met een koelbox

Heb je een picknick, kampeertrip of een dagje naar het strand gepland? Niks is dan prettiger om je eten en drinken koel te kunnen bewaren. Warmte kan de smaak van het eten beïnvloeden en zorgt ervoor dat eten sneller niet meer goed is. Met een koelbox kun je dit probleem oplossen. Geniet van een koud drankje of hapje tijdens je trip. In het assortiment van Blokker vind je koelboxen en koeltassen van verschillende merken.

Elektrische koelbox kopen

Blokker biedt verschillende elektrische koelboxen aan. Met een elektrische koelbox is het mogelijk om je eten en drinken koel te houden met behulp van stroom. Hiervoor heb je geen koelelementen meer nodig. Je kunt de koelbox aansluiten op stroom. Daarnaast zijn er ook nog elektrische koelboxen die speciaal zijn ontworpen voor op reis in de auto. Deze zijn dan ook aan te sluiten in de auto. Zo heb je tijdens een lange autoreis altijd een koud drankje.

Koeltas met koelelementen

In een koeltas moeten altijd koelelementen zitten. De elementen zorgen voor de verkoeling en de tas zorgt ervoor dat deze niet ontsnapt. De koelelementen moeten wel een hele nacht in de vriezer hebben gelegen. Er zijn naast koeltassen ook nog koelboxen die koelelementen nodig hebben. Hoe lang het eten en drinken koel blijft, hangt af van het aantal koelelementen die je in de tas of box doet. Hoe meer koelelementen, hoe langer het koud blijft. De temperatuur zal ook sneller in de tas of box stijgen als deze vaak open wordt gedaan. Houdt hier dus rekening mee tijdens het gebruik.

Ga je kamperen, naar het strand of picknicken? Bij Blokker vind je verschillende koelboxen en koeltassen die ervoor zorgen dat je eten en drinken lekker koud blijven. Bekijk ons assortiment in de webshop of kom langs in één van onze winkels.