Huishoudtrappen (55)

Huishoudtrap en keukentrap kopen voor in huis

Sommige huishoudelijke producten zijn simpelweg onmisbaar. Deze producten staan vrijwel bij iedereen in huis, maar staan vaak opgeborgen in de de berging. De huishoudtrap is nou precies zo’n product. Deze keukentrappen kun je gebruiken als je nét niet bij het bovenste keukenkastje komt of bieden een extra opstapje bij het zemen van de ramen. Blokker heeft een ruime collectie huishoud- en keukentrappen die je op vele manieren kunt gebruiken. Daarnaast zijn de trappen bij Blokker verkrijgbaar in verschillende formaten, lengtes en materialen. Zo is er altijd wel een huishoudtrap of keukentrap die past bij jou in huis!

Huishoudtrap met 2 of 3 treden

De huishoudtrappen verkrijgbaar bij Blokker kunnen voor verschillende situaties gebruikt worden. In het assortiment van Blokker vind je huishoudtrappen met 3 treden. De trappen zijn enorm handig voor extra hoogte. Ze zijn bijvoorbeeld perfect voor klusjes in huis, maar ook erg geschikt voor tijdens het tuinieren. Zo kan je met een huishoudtrap van drie treden net wat makkelijker bij de bovenste takjes van de Esdoornhaag. Naast de huishoudtrappen met 3 treden, heeft Blokker ook trappen met 2 treden. Deze compacte huishoudtrappen met 2 treden zijn perfect voor in de keuken of in de woonkamer, voor een klein stukje extra hoogte.

Altrex trap kopen

De huishoudtrappen zijn bij Blokker verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en merken. Bij Blokker vind je daarom gegarandeerd een huishoudtrap die het beste bij jou past. Zoals misschien een aluminium huishoudtrap. Deze huishoudtrappen zijn gemaakt van sterk materiaal en staan stevig op de grond. De Altrex trappen verkrijgbaar bij Blokker zijn hier een goed voorbeeld van. Stevige maar toch lichtgewicht huishoudtrappen met een eigentijdse uitstraling. Bekijk het hele assortiment huishoud- en keukentrappen nu in onze webshop en bestel deze direct online! Wil je de trap liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van winkels van Blokker bij je in de buurt.