Pedaalemmers (295)

Pedaalemmer

De pedaalemmer is een gesloten prullenbak met deksel die je kan openen met je voet. Dit is ideaal als je de emmer liever niet met je handen opent. Pedaalemmers worden voornamelijk gebruikt in de keuken, badkamer en toilet. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Bekijk het assortiment pedaalemmers van Blokker.nl!

Wat voor pedaalemmer heb ik nodig?

Pedaalemmers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van je huishouden en de ruimte waar je de pedaalemmer gaat neerzetten, kun je kiezen voor een soort pedaalemmer. Daarbij is het aantal liter, pedaalemmer inhoud, erg belangrijk.

Keuken

Als je de pedaalemmer in de keuken wilt gebruiken, raden wij een groot formaat aan tussen de 30 en 65 liter. Bij een huishouden van 1 tot 2 personen is een pedaalemmer 30 liter zeer geschikt. Bij een huishouden van 2 tot 3 personen heb je aan een pedaalemmer 50 liter genoeg. Ben jij met een groot huishouden van meer dan 4 personen? Dan raden we je aan om te kiezen voor een pedaalemmer tussen de 50 en 65 liter.

Badkamer of toilet

Ben je op zoek naar een pedaalemmer om in de badkamer of op het toilet te plaatsen? Dan adviseren we een pedaalemmer van 2,5 tot 10 liter. Vooral in vochtige ruimtes is het belangrijk dat de prullenbak goed sluit. Daarom is een pedaalemmer in de badkamer erg handig!

Enkele pedaalemmers of duo pedaalemmers?

Wanneer je je wilt inzetten voor het milieu kun je kiezen voor een pedaalemmer met meerdere binnenemmers. Hiermee kun je afval scheiden. Dit zijn de zogenoemde duo pedaalemmers of trio pedaalemmers. Duo pedaalemmers worden door de meeste mensen gebruikt voor het scheiden van gft (groente-, fruit- en tuinafval) en restafval. Steeds meer mensen zetten zich ook in om plastic te scheiden. Voor plastic scheiden raden we aan om voor een extra derde binnenemmer te kiezen. In dat geval adviseren we de trio pedaalemmer. Deze pedaalemmer heeft drie emmers: één voor gft, één voor restafval en één voor plastic.

Ons assortiment pedaalemmers

Wij hebben een ruim assortiment pedaalemmers. Van grote tot kleine pedaalemmers, en van een enkele pedaalemmer tot de trio pedaalemmer. Daarnaast kunnen pedaalemmers nog extra handigheden hebben, zoals een breed pedaal of geruisloze sluiting. De meeste pedaalemmers zijn voorzien van een uitneembare emmer. Dit is erg handig als je het vuilnis wilt legen. Haal de kunststof binnenemmer uit de pedaalemmer en maak de plastic zak los.

In ons assortiment vind je bekende en populaire merken. Wij verkopen onder andere Wesco, Brabantia, Curver en Eko pedaalemmers. De keuze voor een stijl is smaakgebonden. De één houdt van de strakke en minimalistische uitstraling van een Brabantia pedaalemmer, terwijl een ander liever het klassieke design van de Wesco pedaalemmer in huis haalt.

De retro pedaalemmers van Wesco zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Wesco Kickmaster en Wesco Kickboy. De kleppen van de Wesco Kickmaster schuiven open via een pedaalmechanisme. Bij de Wesco Kickboy opent de klep naar binnen toe als je op het pedaal staat. Beide Wesco pedaalemmers zijn verkrijgbaar in tijdloze kleuren, zoals zwart, zilver, rood en amandel. Deze pedaalemmers worden al jaren het best beoordeeld, door hun mooie uitstraling en gemak.

Service van Blokker

Wil je een pedaalemmer kopen? Bekijk dan het ruime assortiment pedaalemmers van Blokker.nl. Wij adviseren je ook om te kijken naar een sensor prullenbak of swing prullenbak. Bij veel van onze pedaalemmers geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis bezorging vanaf €40,-.