Buitenspeelgoed

Voetballen, in de zandbak spelen of een watergevecht; buitenspelen is voor een kind de leukste activiteit die er is. Buitenspeelgoed voor kleine en grote kinderen vind je bij Blokker! Van een voetbal tot een zandbak en van een trampoline tot een glijbaan. Bekijk ons ruime assortiment buitenspeelgoed en ga lekker buitenspelen!

Buitenspeelgoed van Blokker

Je zomer begint pas echt goed met het functionele buitenspeelgoed van Blokker! Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen met de leuke knikkers, ballen, springtouwen, spelletjes en vliegers uit ons assortiment. Maar naast de leukste buitenspelletjes vind je in onze collectie ook groot buitenspeelgoed als trampolines, houten speelhuisjes en zwembaden in verschillende formaten en uitvoeringen. Bovendien kunnen jongens en meisjes de mooiste zandkastelen maken met het zand in een mooie zand- en watertafel of zandbak. Of ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes met een cool waterpistool!

Sleeën en schaatsen

Niet alleen voor zomerspeelgoed kun je bij Blokker terecht, ook het leukste winterspeelgoed is bij ons te vinden. Glijd door de sneeuw op een prachtige slee of trek je eigen schaatsen aan en ga het ijs op. Kies uit het mooiste buitenspeelgoed voor kleine en grote kinderen bij Blokker!

Buitenspeelgoed voor de kleinste

Bij Blokker vind je buitenspeelgoed voor alle leeftijden, zelfs voor jouw baby of peuter. Zo vind je bij Blokker de leukste en veiligste schommels, zandspeelgoed en zwembandjes. Laat je kindje buiten dingen ontdekken en zichzelf ontwikkelen. Naast dat buitenspelen super leuk is, ontwikkelen de kleinste kinderen ook hun motoriek, inzichtelijk vermogen en sociale skills. Speelgoed voor buiten vind je in leuke thema’s, zoals Paw Patrol, Disney of Cars.

Bij Blokker vind je buitenspeelgoed van de leukste merken. Ga voor buitenspeelgoed van Little Tikes, Nijdam en Intex. Daarnaast vind je bij Blokker ook het leukste speelgoed voor binnen. Ga voor leuk educatief speelgoed, houten speelgoed of verwen jouw kind met het nieuwste speelgoed van Blokker.

Op straat of in een park spelen

Kinderen vinden het leuk om te racen! Of ze nu de strijd aangaan op een kinderfiets, skelter of op skeelers, een competitie element zal er bij kinderen altijd zijn. Blokker biedt het leukste buitenspeelgoed voor op straat. Bekijk ons ruime aanbod rijdend speelgoed en ga de strijd aan!

Een trampoline of een cool speelhuis in je achtertuin

Een trampoline is voor kinderen dé manier om zichzelf helemaal uit te laten. Bij Blokker vind je veel verschillende trampolines van goede spring comfort. Ga sportief aan de slag en train je uithoudingsvermogen, flexibiliteit, conditie, kracht en coördinatie. Niet alleen voor kinderen heel leuk, maar ook voor jezelf de perfecte manier om jezelf even helemaal te laten gaan! Haal de speeltuin naar je eigen achtertuin! Kinderen kunnen genieten van hun eigen mooie zwembad, trampoline, schommel, glijbaan of speelhuis in hun eigen achtertuin. Bij Blokker vind je de leukste speelhuisjes van kunststof of hout. Ga jij voor een speelhuisje op poten, een speelhuis met glijbaan of een speelhuisje voor de allerkleinste, zoals de Playfun speeltent. Sommige speelhuisjes beschikken bovendien over een glijbaan, schommel of zandbak. Maar bij Blokker kun je ook losse glijbanen, zandbakken en schommels kopen!

Service van Blokker

Vinden jouw kinderen het ook helemaal geweldig om buiten te spelen? Bestel dan je buitenspeelgoed online op Blokker.nl. Bij Blokker profiteer je van vele voordelen. Zo ontvang je jouw buitenspeelgoed vaak morgen al in huis, als je het vandaag voor 22:00 uur bestelt en het op voorraad is. Daarnaast profiteer je van gratis verzending van bestellingen van €30,- of hoger.