Knuffels (5439)

Knuffel - vind je nieuwe knuffelvriend

Bij Blokker vind je de nieuwste en liefste knuffels die al snel je grootste knuffelvrienden worden. De knuffels variëren van kleine knuffels tot grote knuffels, dus er is voor ieder wat wils. Elke diersoort komt voorbij in het brede assortiment knuffels van Blokker. Neem bijvoorbeeld dieren in huis die je in de werkelijkheid niet zo snel als huisdier kunt krijgen. Denk aan een giraffe, een uil of een roze beer! Uiteraard zijn er ook prachtige pluche katten en honden te verkrijgen.

Ty knuffels met grote ogen

Er zijn naast de dieren ook veel knuffels te vinden van een bepaald thema of uit een televisieserie of film. Denk bijvoorbeeld aan de Bumba knuffels of Ty Beanie Boo knuffels. De laatstgenoemde knuffels zijn knuffels met grote ogen zoals je van Ty Beanie Boo gewend bent. Met de grote kraalogen van de Ty knuffels kijken ze je continu vragend aan. Ze willen natuurlijk de hele dag door geaaid worden en zoeken in jou een nieuw baasje! Wil jij hun nieuwe beste knuffelvriend worden?

Knuffels kopen

Wil je een nieuwe knuffel kopen? Met een assortiment van meer dan 1.500 knuffels is er altijd wel een pluche knuffelbeer te vinden. Ga je voor de klassieke teddybeer of voor een Ty knuffel met grote kraalogen? Voor welke knuffel je ook gaat, een kind zal de zachte pluche beestjes nooit uit het oog verliezen. Bekijk het knuffelparadijs van Blokker online en koop vandaag nog zo’n zachte knuffel!