Tuinmeubelen kopen bij Blokker

Blokker biedt verschillende soorten tuinmeubelen aan met elk een eigen stijl. Ideaal wanneer je geen complete tuinset wilt kopen, maar jouw perfecte tuininrichting zelf wilt samenstellen. Hier vind je een ruime keuze aan tuinstoelen, tuintafels, ligbedden en fauteuils. Wil je deze meubels eens van wat dichterbij bekijken dan ben je altijd welkom in een van onze XXL tuinwinkels.

Houten tuinmeubelen of teak tuinmeubelen?

Bij Blokker vind je een ruim assortiment van houten en teakhouten tuinmeubelen van verschillende merken. Teakhout is een houtsoort die van nature iets vettiger is dan andere houtsoorten. Dit zorgt ervoor dat teakhout het water beter afstoot. Om deze reden worden erg veel tuinmeubelen van teakhout gemaakt. Zo heb je langer plezier van je teakhouten tuinmeubelen.

Vind je het heerlijk om tijdens de zomermaanden in de zon te liggen, kies dan voor een houten zonnebed. Zo kun je comfortabel en languit in de zon liggen en genieten van het mooie weer. Naast zonnebedden biedt Blokker ook nog picknicksets, tuinbanken, tuintafel en tuinstoelen aan van hout. Bekijk ons assortiment in de webshop of kom langs bij een van onze XXL tuinwinkels!