Ligbedden (282)

Ligbedden kopen bij Blokker

Wordt het mooi weer in het weekend en wil je optimaal van de zon kunnen genieten? Een stoel zit prima, alleen wordt het lastig om je rug ook de aardige zonnestralen te kunnen geven. Om optimaal te kunnen genieten in de zon is een ligbed een goede optie. Hier kun je uren comfortabel op liggen terwijl je heerlijk alle zonnestralen mee kunt pakken. Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan ligbedden. Wil je liever een ligbed voor jezelf of wil je graag een tweepersoonsligbed? Bekijk het gehele assortiment online in de webshop!

Ligstoel en ligbed voor in de tuin

Bij Blokker vind je verschillende soorten ligstoelen en tuinbedden in het assortiment. Een ligstoel heeft de mogelijkheid om in te kunnen zitten en in te kunnen liggen. De voetensteun en de rugleuning zijn te verstellen. Een ligbed heeft niet de mogelijkheid om de voetensteun de verstellen. De rugleuning is wel te verstellen. Met beide is het mogelijk om heerlijk in de tuin te kunnen genieten. Daarnaast zijn er een paar ligstoelen en ligbedden die licht zijn van gewicht en makkelijk op te vouwen zijn. Hierdoor zijn ze makkelijk te vervoeren en kunnen ze mee op de kampeervakantie in de zomer.

Zonnebed met luifel

Zonnebedden zijn speciaal ontworpen zodat je uren comfortabel in de zon kunt liggen. In het assortiment zijn verschillende zonnebedden te kopen met een luifel. Uren is de zon liggen kan heerlijk zijn, maar het wordt aangeraden om af en toen even in de schaduw te gaan zitten. Met deze zonnebedden schuif je gewoon de luifel naar beneden. Zo hoef je je niet te verplaatsen en kun je heerlijk blijven liggen in de schaduw.

Heb je al een keuze kunnen maken tussen een ligbed, een ligstoel of een zonnebed? Al deze producten zullen ervoor zorgen dat je heerlijk kunt liggen in de tuin tijdens de warme zomermaanden. Bekijk het assortiment van Blokker online of neem eens een kijkje in één van de winkels.