Tuinbanken (349)

Tuinbank voor de zonnige dagen

Wanneer het lekker warm weer is, wil je natuurlijk heerlijk buiten in de zon kunnen zitten. Met een comfortabele tuinbank houd je dit urenlang vol! Als je een grote achtertuin hebt, is zo’n tuinbank in de tuin natuurlijk ideaal om van die warme lente- en zomerdagen te genieten. Daarnaast zou een tuinbank ook perfect passen bij de veranda van je huis, bijvoorbeeld onder je raam in de voortuin. Pak er een boekje bij en geniet!

Picknicktafel of schommelbank?

Er zijn verschillende type tuinbanken in het assortiment van Blokker. Breng bijvoorbeeld de picknicktafel naar je achtertuin! De picknicktafel geeft een creatieve draai aan je tuin en wordt de nieuwe eyecatcher van je buitenterrein. Een picknicktafel is een tuinmeubel waar twee banken en een tafel aan elkaar vastzitten. De picknicktafel is daarom ideaal om aan te eten of om spelletjes te doen. Wil je liever een bank die niet vastzit aan een tafel? Kies dan bijvoorbeeld voor een swingende bank: de schommelbank! Dit is een volwassen schommel waar je met meerdere mensen op heen en weer kunt bewegen in de tuin.

Tuinbank kopen

Wil je een tuinbank kopen? Kijk dan naar het assortiment van Blokker online of kom langs bij een van de winkels bij jou in de buurt. Het assortiment is divers met houten tuinbanken en kunststof tuinbanken, maar natuurlijk ook de eerder genoemde picknicktafel en schommelbank. Zoek er ook een aantal leuke tuinkussens bij en maak jouw tuin helemaal af voor de zonnige dagen!