Loungesets (94)

Loungeset voor de zomer

In de zomer wil je natuurlijk heerlijk in de tuin hangen met een drankje in je ene hand en een goed boek in de andere hand. In een oude, plastic stoel in de tuin geniet je net wat minder dan wanneer je languit op een 15-delige loungeset ligt. Je drankje en je boek worden beiden hoogstwaarschijnlijk nog beter wanneer je als een koning of koningin de zon aanbidt in een van de heerlijke loungesets die je bij Blokker kunt vinden. En qua stijl maak je je tuin helemaal af met de modieuze loungeset die in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen zijn.

Een exotisch gevoel met een loungeset

Creëer een ware Ibiza-look met een loungeset in je tuin. De loungeset zorgt ervoor dat je tuin een exotisch tintje krijgt waar nog net geen kokosnoot aan te pas komt. Wanneer je je ogen dicht doet op een van de bedden, droom je weg bij de gedachten aan een overheerlijk strand. Helaas lig je niet op het strand, maar de tuin loungeset zorgt er wel voor dat een vakantie in eigen land, of beter gezegd: in eigen tuin, ook heerlijk kan zijn.

Grote variatie loungesets

Wil je een loungeset kopen, bekijk dan bij Blokker de verschillende loungeset merken, zoals Le Sud, Allibert en Envy. Bekijk het aanbod en maak je keuze voor een 4-delige loungeset, een 6-delige loungeset of misschien zelfs wel een 24-delige loungeset! De loungeset kussens zijn soms inclusief, maar dit verschilt per set. Bekijk daarom goed of de loungeset kussens inbegrepen zijn of niet. Veel relax-plezier alvast!