Tuinsets (691)

Zomerse dagen met de tuinset

Het is heerlijk wakker worden met een ontbijtje in de tuin. Alleen heb je daar nog wel een comfortabele tuinset bij nodig om optimaal te genieten van de opkomende zon en de tsjilpende vogels. Pak de ochtendkrant, zet een bakje koffie, stap de tuin in en neem plaats op je tuinset. Blokker heeft tuinsets in het assortiment van VidaXL, Allibert en Le Sud. De sets bestaan uit een tafel met minimaal twee stoelen. Daarnaast zijn er sets die uit meerdere elementen bestaan. Er zit altijd een set tussen die past bij jouw tuin. Met het halen van een complete tuinset ben je in één keer klaar om comfortabel te kunnen genieten in jouw tuin.

Een mooie tuinset kopen bij Blokker

In het assortiment van Blokker vind je verschillende soorten tuinsets. Wil je een keer wat anders, kies dan voor de tuin barset van VidaXL. Deze barset is hoger dan een gewone tuinset. Dit zorgt ervoor dat je een unieke uitstraling in je tuin creëert. Naast de barset voor in je tuin is er ook de ligstoelenset van VidaXL. Met deze set kun je languit de warme zonnestralen meepakken. Deze comfortabele stoelen zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten. Naast de barset en de ligstoelenset zijn er meerdere soorten tuinsets te verkrijgen in de webshop van Blokker.

Houten tuinset en wicker tuinset

Bij Blokker vind je tuinsets in verschillende materialen. Een houten tuinset heeft een landelijke uitstraling. Het materiaal hout heeft wel wat onderhoud nodig. Om langere tijd van de set te kunnen genieten, wordt het aangeraden om de houten tuinset in de wintermaanden op te bergen in de schuur. Een wicker tuinset is gemaakt van kunststof materiaal. Het materiaal heeft wel een natuurlijke uitstraling. Dit komt doordat het wicker een gevlochten patroon heeft en lijkt op rotan. Doordat de wicker tuinsets van kunststof zijn, is de set erg makkelijk in onderhoud. Even een doekje eroverheen en de set is weer klaar voor gebruik. Wil je genieten in de tuin, maar ontbreekt de tuinset? Bij Blokker vind je verschillende tuinsets van meerdere merken. Met behulp van de tuinset kun je comfortabel in je tuin genieten. Bekijk het assortiment in de webshop of neem een kijkje in één van onze XXL tuinwinkels.