Tuintafel kopen bij Blokker

Wat is er nou fijner dan tijdens de warme zomermaanden heerlijk in het zonnetje jouw ontbijtje, lunch of avondeten te kunnen eten. Daar hoort natuurlijk wel een tuintafel bij. Je kunt er je eten of drinken op plaatsen, maar je kunt er ook iedereen aan laten zitten tijden de gezellige barbecue. Bij Blokker vind je verschillende soorten topkwaliteit tuintafels van merken, zoals Allibert, Garden Impressions, Hartman en Le Sud.

Tuintafel van hout, teak of kunststof

Bij Blokker vind je verschillende tuintafels van verschillende soorten materialen. Er is keuze uit houten tuintafels, teakhouten tuintafels, kunststof tuintafels, wicker tuintafels, metalen tuintafels en ga zo maar door. Het grote aanbod aan materialen zorgt ervoor dat er vast één tussen zit die past bij de look van jouw tuin. Elk materiaal heeft zijn eigen onderhoud nodig. Hout heeft bijvoorbeeld meer onderhoud nodig dan kunststof. Houd hier rekening mee met het maken van je keuze voor een tuintafel.

Ronde tuintafel of toch een vierkante tuintafel?

Heb je veel ruimte in je tuin? Dan is een ronde tuintafel een goede optie. Een ronde tafel is bedoeld om met zijn allen rondom te kunnen zitten. Als je wat minder ruimte in je tuin hebt, is een vierkante tuintafel een goede optie. Deze kun je makkelijk in een hoek plaatsen, zodat deze minder ruimte in neemt.

Voor topkwaliteit tuintafels ben je bij Blokker aan het goede adres. Heb je liever een houten tuintafel of toch een vierkante tuintafel? Bekijk ons assortiment in de webshop of kom even langs in de winkel.