Zwembaden (374)

Zwembad in de tuin voor afkoeling

Wanneer het in de zomer heet wordt, is het prettig om in het water af te koelen. Dan moet je al snel naar een zwembad of naar het strand in de buurt van je stad. Veel mensen hebben dat helaas niet naast zich en daarom is een zwembad in de tuin een heerlijke uitkomst! Met een opzetzwembad kan de hele familie spetteren in het water om vervolgens lekker op te drogen met een handdoek op de grond in de zon. Ga de zon niet uit de weg wanneer het zomer is en geniet volop van de heerlijke warmte wanneer je een zwembad in de tuin hebt om af te koelen!

Opblaasbaar zwembad voor de kleintjes

Zwembaden zijn er in verschillende formaten en soorten. Zo kun je een groot zwembad in de tuin nemen, maar kun je ook kiezen voor een klein opblaasbaar zwembad die je meeneemt voor de kleintjes wanneer je op pad gaat. Een kinderzwembad is ideaal wanneer je kinderen nog te klein zijn om bijvoorbeeld de zee in te gaan en je makkelijker een oogje in het zeil wilt houden.

Een verfrissende duik voor het hele gezin

Wanneer je besluit een zwembad te kopen, bekijk dan bij Blokker het grote aanbod aan zwembaden voor het hele gezin. Zo vind je hier de bekende Intex zwembad die wel drie meter lang kan worden! In deze privé zwembad past vijf man en wordt daarom ook wel een familiezwembad genoemd. Geniet samen met je kinderen in eigen tuin van het water en nodig de hele familie uit voor een verfrissende duik!