Crosstrainers (98)

Crosstrainers

De crosstrainer, of elliptical trainer, is een geweldig fitnessapparaat dat de spieren in je hele lichaam laat werken. Niet alleen train je je armen, benen en conditie; de crosstrainer is minder belastend op je gewrichten dan bijvoorbeeld het gebruik van een loopband. Wil jij aan de slag met je fitness goals? Kies voor trainen met een crosstrainer! Voor 22.00 uur besteld, vaak de volgende dag al in huis.

Wat zijn de voordelen van een crosstrainer in huis?

Ben je bang dat jouw crosstrainer thuis stof gaat verzamelen in plaats van je gaat helpen om vet te verbranden? We geven je graag wat tips voor het gebruik van een crosstrainer in huis. Ten eerste is het handig om je crosstrainer ergens neer te zetten waar je prettig kunt bewegen, dus niet in je koude garage. Ten tweede is het belangrijk om het gebruik van de crosstrainer op te bouwen. Het kan best intimiderend zijn om direct met je cross trainer aan de slag te gaan, maar tegenwoordig zijn er meer dan genoeg YouTube filmpjes met een gratis trainingsprogramma te vinden. Wat de beste crosstrainer voor thuis is, is afhankelijk van jouw wensen. Wil je een crosstrainer voor spiermassa of voor vetverbranding? Wil je een betere conditie? Wil je graag een video kijken terwijl je sport? Een crosstrainer is in ieder geval een makkelijk fitnessapparaat waar je elke dag een half uurtje mee aan de slag kunt, zonder dat je bang hoeft te zijn voor blessures.

Een fitnesskamer in je huis

Wil je graag meer aandacht besteden aan je gezondheid én heb je een lege kamer in je huis? Dan is het een top idee om deze om te bouwen naar je persoonlijke gym. Afhankelijk van jouw fitness doelen kun je dan naast een crosstrainer ook een loopband, roeitrainers en halterbank neerzetten. Hierdoor hoef je nooit meer naar de sportschool te fietsen of rijden.

Denk wel goed na over bijvoorbeeld het gewicht van de crosstrainer en de andere fitnessapparaten. Vaak zijn dit zware machines waardoor je ze het beste neer kunt zetten op de begane vloer van je huis.

Service van Blokker

Wil je graag een high quality crosstrainer kopen? Op Blokker.nl kun je terecht voor een goedkope crosstrainer, maar ook voor luxe fitness crosstrainers. Let bij het kopen van een cross trainer op het aantal programma’s, het maximale gebruikersgewicht en het aantal jaar garantie.

Bij Blokker kun je bij het kopen van een crosstrainer altijd rekenen op veilig betalen én een snelle service. Met een Tunturi crosstrainer of Christopeit crosstrainer haal je kwaliteit in huis en kun je wanneer je wilt aan de slag met jouw conditie.